București, ul. Botanicheskaya: apartament de 35 mp.

Un mic studio mic, plin de lumin─â natural─â. ╚śi totul datorit─â ferestrelor mari, unei planific─âri arhitecturale inteligente ╚Öi a unui perete de oglinzi ├«n dormitor.

Un apartament standard sugereaz─â s─â lucreze cu aspectul existent. De exemplu, ce s─â faci cu o conduct─â de ventila╚Ťie proeminent─â ├«n buc─ât─ârie atunci c├ónd reproiectezi un apartament mic? Pur ╚Öi simplu – transforma╚Ťi-l ├«ntr-un raft de mic─â ad├óncime pentru c─âr╚Ťi de bucate.

Informa╚Ťii despre cl─âdire:
Loca╚Ťie: ul.┬áBotanicheskaya, Bucure╚Öti, Rom├ónia
Amprenta la sol: 35 mp.
Anul: 2011
Arhitect: Elena Nikitina
Repara╚Ťie de unificare creativ─â ├«ntr-un apartament mic, este important s─â elimina╚Ťi tot ceea ce este superfluu pentru a crea cel pu╚Ťin iluzia de spa╚Ťiu. Pentru a realiza aceast─â iluzie ├«ntr-un spa╚Ťiu de 35 mp. contoare- Camera are o suprafa╚Ť─â standard pentru un apartament tipic cu un dormitor arhitectul Elena Nikitina a ac╚Ťionat decisiv.

Pe de o parte, ea a supus ├«ntreaga reamenajare ideii de concizie a formei ╚Öi culorii ( o tehnic─â tradi╚Ťional─â pentru spa╚Ťii mici ). ├Äntregul interior are o schem─â monocrom─â alb-maro-negru, ├«n stilul minimalismului calm. Singurele accente ale apartamentului sunt balustradele cremene din buc─ât─ârie ╚Öi tavanul din baie, de culoare albastru-celest.

├Än loc s─â ├«ncerce s─â ├«nghesuie o mul╚Ťime de mobilier suplimentar, arhitectul a decis s─â scape de mobilier. De exemplu, nu exist─â niciun tabel ├«n apartament! Dar exist─â un spa╚Ťiu de lucru luminos ╚Öi primitor, care este o extensie a blatului de lucru din buc─ât─ârie ╚Öi a tejghelei de bar, ├«nlocuind masa tradi╚Ťional─â de luat masa.

Acela╚Öi lucru este valabil ╚Öi pentru pere╚Ťii desp─âr╚Ťitori interiori: ace╚Ötia nu sunt prezen╚Ťi ├«n apartament. Dormitorul este separat de restul apartamentului printr-un sistem de dulapuri ├«ncorporate ( acestea ac╚Ťioneaz─â ╚Öi ca un perete desp─âr╚Ťitor ). Camera de zi ╚Öi dormitorul au ca fundal un perete de c─âr─âmid─â brut─â vopsit─â ├«n alb, care adaug─â varietate la fine╚Ťea formelor ╚Öi la liniile drepte ale ├«ntregului interior. O schem─â de culori calme ╚Öi un sentiment de lumin─â dau o not─â de finisare camerei.

Cite╚Öte mai mult  Decorarea subsolului unei case deta╚Öate ├«n stil oriental: Designer Maria Afonina

Planul arat─â c─â apartamentul are forma unui p─âtrat aproape perfect – un cadou pentru un designer. ╚śi dou─â ferestre mari pentru bucuria chiria╚Öilor.

Datorit─â ╚Öor╚Ťului din mozaic negru ├«nchis, buc─ât─âria "plute╚Öte" la propriu ├«n aer. Acorda╚Ťi aten╚Ťie lucr─ârilor de iluminat: Spoturile cu lumin─â direc╚Ťional─â sunt prev─âzute l├óng─â unitatea de buc─ât─ârie pentru iluminarea func╚Ťional─â. ╚śi pentru un aer de "romantism" – corp de iluminat chunky deasupra zonei de luat masa. Un mini-bra╚Ť montat pe pervazul ferestrei studiului improvizat.

Pl─âcile de oglind─â de pe c─âp─ât├ói reflect─â razele soarelui. Datorit─â acestei solu╚Ťii, apartamentul este plin de lumin─â natural─â ╚Öi nu necesit─â un num─âr mare de corpuri de iluminat. Uita╚Ťi-v─â la aplicele de l├óng─â pat: un cablu lung v─â permite s─â regla╚Ťi ├«n─âl╚Ťimea luminilor dup─â cum dori╚Ťi.

Blat de lucru – nu este neobi╚Önuit─â. Destul de des exist─â un blat de bar ca o extensie a blatului de lucru din buc─ât─ârie. Dar pentru un pervaz de fereastr─â ( ╚Öi nu turnat, ci din lemn! ) fuzionat toate ferestrele din camer─â- nu este ceva ce se vede foarte des. ╚śi totu╚Öi este foarte convenabil: pute╚Ťi lua micul dejun ├«n timp ce v─â uita╚Ťi pe fereastr─â. ╚śi lucreaz─â, se bucur─â de lumina soarelui.

Sistemul de depozitare, care separ─â dormitorul de hol, este alc─âtuit din trei dulapuri. Unul se deschide spre zona de intrare pentru ├«mbr─âc─âmintea exterioar─â. Cea mai mare serve╚Öte ca ╚Öi dulap ├«n dormitor, ├«n timp ce cea din cap─âtul cel─âlalt d─â spre living.. rafturile sale deschise sunt destinate c─âr╚Ťilor, revistelor, aparatelor stereo ╚Öi altor articole care trebuie s─â fie ├«ntotdeauna la ├«ndem├ón─â.

Cite╚Öte mai mult  Interiorul bugetar al unui apartament de 47 mp: puterea culorii

Cea mai strălucitoare pată de culoare din apartament este o șină de bucătărie cu zmeură coaptă.

├Änc─â o lovitur─â suculent─â – tavan baie albastru luminos albastru.

Observa╚Ťi jocul cu finisajele: ruperea pl─âcilor de pardoseal─â ╚Öi a chitului ├«ntunecat, ceea ce pune ├«n eviden╚Ť─â pl─âcile albe simple de pe pere╚Ťi.

Schema de culori monocrom─â.. este fundalul perfect pentru tot felul de accesorii, tablouri. Principalul lucru este de a limita num─ârul de ferestre, altfel detaliile frac╚Ťionate vor "m├ónca" un sentiment de spa╚Ťiu.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: