Loft pentru tipul singur ├«ntr-un spa╚Ťiu mic

Proprietarul micului apartament a vrut să-l facă elegant și modern, dar avea un buget foarte limitat și nu avea timp pentru a efectua renovarea. O bună ieșire a fost un interior în stil loft, cu simplitatea sa, "rugozitatea" fermecătoare și decorul minimalist.

Informa╚Ťii despre apartament: garsonier─â veche 35 mp. m ├«n Simferopol

Dorin╚Ťele proprietarilor: pentru a face apartamentul mai confortabil rapid ╚Öi ieftin

Un buget modest ╚Öi un termen limitat au f─âcut imposibile "modific─âri" extinse Plat: mut─â ╚Öi love╚Öte pere╚Ťii sau ceva pe care s─â construie╚Öti. Designerul Denis Cherny a ├«ncercat s─â transforme casa unui om liber ├«n parametrii da╚Ťi. Zona de luat masa "├«mprumutat─â" un hol mare, mobilierul de buc─ât─ârie este orientat spre fereastr─â, iar ├«n centrul camerei de zi se afl─â un pat mare pe un podium, care poate fi transformat cu u╚Öurin╚Ť─â ├«ntr-o platform─â pentru ├«nt├ólniri cu prietenii. Designul apartamentului este conceput pentru burlacul modern. ├Än decor au fost folosite materiale naturale, iar elementele de tip loft au fost ad─âugate pentru a ├«nt─âri brutalitatea interiorului. Tavanul este decorat cu grinzi de lemn, d├ónd prioritate formelor simple ╚Öi puternice ╚Öi texturilor aspre. Schema de culori este deschis─â, dar cu accente saturate, non-triviale: gri ├«nchis, violet, ro╚Öu deschis…


Citește și:

  • New York: Apartament 35 mp.
  • Un dublu de 35 de metri p─âtra╚Ťi: ╚Öi nu-╚Ťi refuza nimic
  • Mini-apartamente pentru a tr─âi ╚Öi a lucra: designerul Igor Merenkov

Amenajarea apartamentului de 35 de metri p─âtra╚Ťi a f─âcut posibil─â, ├«n ciuda dimensiunilor sale modeste, echiparea acestuia cu toate cele necesare.

U╚Öile lucioase nu au f─âcut din ├«nt├ómplare ca acest interior cu aspect masculin s─â fie special: suprafe╚Ťele lor lucioase reflect─â lumina, f─âc├óndu-l s─â par─â mai mare. Pe tavan, sunt instalate lumini de balustrad─â multidirec╚Ťionale.

Cite╚Öte mai mult  Interiorul luminos ├«n tonuri de lumin─â cu un minim de parti╚Ťii: designer Polina Lebedeva

Jaluzelele romane albe semitransparente las─â lumina s─â intre. Spa╚Ťiul gol dintre ele este acoperit de o imagine luminoas─â, datorit─â c─âreia ├«ntregul perete pare u╚Öor ╚Öi aerisit.

Dulapuri asimetrice pe peretele din camera de zi "copiaz─â" u╚Öile. O astfel de uniformitate evit─â senza╚Ťia de eterogenitate ╚Öi "agita╚Ťie" a diferitelor stiluri ├«ntr-un spa╚Ťiu mic. Un perete gri ├«nchis contrasteaz─â cu albul din jur, ceea ce face ca interiorul s─â fie tridimensional. Un raft alb deschis deasupra televizorului arat─â aerisit, nu aglomerat – poate fi un "col╚Ť ro╚Öu", unde proprietarul poate stoca memorabilia, trofee sportive sau alte premii.

Buc─ât─ârie-sufragerie este un spa╚Ťiu ├«ngust alungit, dar chiar ╚Öi acest "tub", a╚Öa cum sa dovedit, poate fi adaptat pentru o via╚Ť─â confortabil─â. Zona buc─ât─âriei este separat─â de holul mic prin dulapuri ├«ncorporate cu u╚Öi glisante cu oglinzi – oglinzile elimin─â senza╚Ťia de spa╚Ťiu ├«ngust. Zona de luat masa este u╚Öor ├«n─âl╚Ťat─â pe un podium supra├«n─âl╚Ťat, care este prev─âzut cu spoturi. Benzile din tavan ╚Öi pere╚Ťi pun lucrurile ├«n perspectiv─â ╚Öi fac leg─âtura ├«ntre buc─ât─ârie ╚Öi sufragerie, separate de un mic hol de intrare.

Unitatea de buc─ât─ârie este de tip "L": blatul de lucru, pe peretele ├«ngust, se extinde p├ón─â la cel─âlalt perete de sub fereastr─â. Aceast─â solu╚Ťie p─âstreaz─â dulapurile ╚Öi dulapurile complet aprovizionate, creeaz─â spa╚Ťiu pentru g─âtit ╚Öi ├«i permite proprietarului s─â g─âteasc─â ├«n timp ce se uit─â la priveli╚Öte. Peretele opus are suficient spa╚Ťiu pentru o mas─â fixat─â pe perete ╚Öi dou─â scaune de bar pe picioare sub╚Ťiri, din metal lucios ( prin urmare, aproape invizibile ). Spa╚Ťiul este restr├óns, dar regula de baz─â de cel pu╚Ťin 1 metru de la marginea mesei p├ón─â la cel mai apropiat perete sau pies─â de mobilier a fost respectat─â. Culoarea optimist─â de ro╚Öu deschis se combin─â bine cu albul ( ╚Öor╚Ť, blatul de lucru, pere╚Ťii ).

Cite╚Öte mai mult  Apartament cu un dormitor cu un dormitor la mezanin: arhitect Elena Bogatyreva

Designerul a mutat at├ót aragazul, c├ót ╚Öi hota de buc─ât─ârie la fereastr─â. Nu este o solu╚Ťie standard, dar ├«n spa╚Ťiile de dimensiuni reduse ofer─â o cale de ie╚Öire ╚Öi face posibil─â ├«ncadrarea a tot ceea ce ave╚Ťi nevoie ├«n buc─ât─ârie. ╚śi faptul c─â cuptorul nu se afl─â la nivelul inferior, ci este integrat ├«n dulapul din linia central─â, spatele proprietarului va fi cu siguran╚Ť─â recunosc─âtor designerului.

├Än baie se reg─âsesc, de asemenea, indicii de mansard─â – lemnul ├«nchis, aspectul de c─âr─âmid─â de compartimentare -. Un perete desp─âr╚Ťitor separ─â zona de sp─âlare de cea "sanitar─â", acesta fiind semidecupat cu o ram─â de sticl─â mat─â cu model ├«n partea superioar─â. Datorit─â acestui fapt, structura nu pare prea masiv─â. Pl─âcile mari ╚Öi ├«ntunecate de pe podea, combinate cu pere╚Ťii clari, creeaz─â senza╚Ťia unei camere mai spa╚Ťioase. O oglind─â mare este un accesoriu indispensabil pentru baie ╚Öi, de asemenea, o modalitate de extindere vizual─â a spa╚Ťiului.

WC-ul ╚Öi bideul de culoare ├«nchis─â, sculptate ├«n granit, sus╚Ťin stilul brutal al interiorului. Obiectele sanitare suspendate ├«n perete au un aspect modern f─âr─â a "sparge" modelul podelei ╚Öi faciliteaz─â cur─â╚Ťarea.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: