Cameră dublă în stil modern, cu o cameră pentru copii pentru două persoane: designerul Viktoria Nazarchuk

Cum să transformi un spațiu mic într-un spațiu de locuit spațios? Designerul Viktoria Nazarchuk crede că culorile potrivite pot ajuta la "împingerea" pereților. Și asta nu înseamnă că culorile vii nu-și au locul într-un spațiu de locuit compact!

Iată cât de ingenios a împărțit designerul camera copiilor în două jumătăți – cu o partiție decorativă în formă de arc, vopsită în galben și verde aprins.

Informații despre apartament: Apartament cu un dormitor de 60,19 mp. m într-o clădire nouă în apropiere de București.

Proprietarii apartamentului: O familie tânără de patru persoane părinți și doi copii de vârste diferite.

Dorințele clienților: Creați un mediu de viață confortabil și elegant.

Planuri de etaj pentru un apartament cu două dormitoare într-o clădire nouă.

În conformitate cu dorințele clientului, designerul Viktoria Nazarchuk a trebuit să transforme apartamentul mic într-un spațiu de locuit spațios. În plus față de cele două dormitoare, trebuia creat spațiu pentru camera de zi. Pentru a mări spațiul camerei de zi combinată cu bucătăria, s-a decis ca zona de oaspeți să fie deschisă, pereții sunt acoperiți cu tencuială decorativă ușoară și parțial cu pietre decorative, care unesc vizual toate zonele comune și, în consecință, măresc vizual suprafața zonei de oaspeți.

Apoi a apărut întrebarea.. Cum de a mobila un apartament cu două dormitoare? Selecția pieselor de mobilier depinde în mod direct de stilul interiorului apartamentului. Ca bază a designerului a luat un stil modern, ca și schema de culori- Tonuri de bej, verde, galben și piersică. Clientul i-a oferit designerului libertate creativă totală în alegerea finisajelor și a decorațiunilor, a materialelor și a mobilierului. Designerul a oferit propriul mod de a mobila un apartament cu două camere. Mobilierul a fost ales într-o formă compactă, modernă, cu un minim de design, asortat ( cu livingul ) sau în contrast cu acesta ( cu camera copiilor ).

Citește mai mult  Casă mare din lemn: designer Olga Derevleva

Holul de intrare este decorat în aceleași tonuri ca și zona de oaspeți- Acest lucru unifică vizual spațiul de locuit.

Zona de lounge ocupată de spațiul intermediar dintre hol și bucătărie.

Pentru ca zona de oaspeți să fie nu numai funcțională, ci și confortabilă, pereții au fost decorați cu o mulțime de fotografii în rame identice.

Tavanul din bucătăria-salon este coborât, iar candelabrele, iluminatul încastrat și iluminatul ascuns ajută la controlul luminozității zonelor individuale și a spațiului în ansamblu.

Pereții din bucătărie, ca și cei din camera de zi, sunt acoperiți cu tencuială decorativă de o nuanță caldă.

Bucătărie încorporată într-o nișă special creată.

Fronturile bucătăriei, ușile și masa de sufragerie sunt realizate din lemn închis la culoare, transformându-le în accente de culoare luxuriantă.

Mobilierul din camera copiilor este realizat din lemn deschis cu inserții maro. Pereții sunt închiși de o construcție din gips-carton cu linii rotunjite și acoperite cu tencuială decorativă.

Perdelele sunt fixate într-un fel de alcov cu iluminare ascunsă.

Ușile dulapului cu oglinzi și un panou decorativ cu oglinzi deasupra căpătâiului patului adaugă volum camerei.

Designul interior al dormitorului părinților este inspirat de stilul casei. Folosirea diferitelor texturi și nuanțe moi creează un sentiment de interior solid și umple camera de căldură și confort.

Baia Este o cameră mică și confortabilă. Există o oglindă mare deasupra chiuvetei, care este luminată de aplice.

Cada de baie ascunsă într-o cutie acoperită cu mozaicuri; lângă ea, în nișă, este instalat un dulap la fel de decorat.

Utilizarea plăcilor alungite non-standard mărește vizual zona de baie.

Plafonul de baie- plafon stretch cu două niveluri.

Citește mai mult  Baia pentru o adevărată prințesă: design de Interierus
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: