Camera de zi și camera pentru copii în culori vii în casa P-44TM25: design de Natalia Vasilyeva

Simțiți adesea nevoia să experimentați cu culoarea?? Proprietarii unui apartament din Sviblovo au decis să renunțe la o paletă conservatoare și să opteze pentru culori îndrăznețe și luminoase pentru apartamentul lor. Ce a ieșit din ea?

Un tejghea de bar este folosit ca masă de luat masa. Cele mai importante zone – blatul de lucru pentru gătit și zona de luat masa – sunt evidențiate cu roșu.

Detalii despre apartament: Apartament cu 2 camere în seria P-44/TM25 în Sviblovo.

Proprietarii apartamentului: un cuplu căsătorit cu o fiică de 13 ani.

Dorințele clientului: realizați un interior colorat cu accente de culoare luxuriante.

3-proiect de proiectare pentru un apartament cu 2 camere.

Ca toți pereții despărțitori din acest apartament.. ( în afară de peretele despărțitor dintre bucătărie și micul WC ) designerul a avut o mare provocare adaptarea noului interior în cadrul existent. Autorul proiectului 3-design a păstrat planificarea cât mai mult posibil și a schimbat doar băile, mărind suprafața acestora în detrimentul coridorului și împărțind camera mare în două camere separate camera de zi și camera copiilor. Nu există soluții structurale complexe în proiect, principalul punct de atracție al proiectului- schema de culori. Schema de culori este foarte îndrăzneață, chiar îndrăzneață în unele locuri, cu detalii neobișnuit de luminoase. Roșul a fost lumina definitorie în diferite nuanțe, de la crem pe hol la stacojiu în baie. Camera de zi este cea mai flamboaiantă. Este centrul cromatic al apartamentului, cu roșu, turcoaz și galben. Schema de culori a bucătăriei este un pic mai moale.. Roșu pe blaturi și podea și turcoaz pe tavan se dublează reciproc. În camera copiilor, culorile sunt mai liniștite: fundalul este un tapet albastru moale cu detalii contrastante – Tapițerie de canapea galbenă, covor roșu și cuvertură de pat portocalie. Dormitorul bej are stropi strălucitori de roșu o dungă pe peretele de deasupra patului, lămpi, perne decorative. Baia are o "cameră de conversație" roșu, alb și negru.

Citește mai mult  Un oaspete din trecut: designul unui apartament în stilul secolului al XIX-lea

Peretele, ușa și dulapul crem, ușa galbenă și scaunul azuriu de pe banca încorporată sunt evidențiate de finisajul alb al holului de intrare.

Un perete cu tencuială decorativă roșie este subliniat de o cornișă turcoaz. Dar culoarea principală aici este galbenul: ușa și plinta dau volum încăperii, iar canapeaua atrage involuntar privirea cu tapițeria sa.

Camera copiilor a folosit culori mai discrete. Acestea stimulează imaginația copiilor fără a-i surescita.

Dormitorul are tapet cu motive similare, dar de culori diferite: bej simplu cu buline și tapet viu, cu flori negre și roșii împrăștiate.

Având în vedere natura camerei, chiuveta a fost plasată lângă fereastră, iar lângă ea a fost amplasată o oglindă pe podea.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: