Studio cu tavan roșu – proiect de Natalia Vasilyeva

Idei pentru layout-uri plate pot fi foarte nontrivial. Acestea sunt variantele de amenajare a apartamentului care au fost create într-un proiect pentru un tânăr locuitor al unei metropole moderne.

Proiect de apartament modern pentru un apartament de 74 mp.m de Natalia Vasilyeva – câștigător al concursului Best Apartment Design Alte amenajări pentru apartamente cu două dormitoare la

Proprietarul unei case moderne de 74 mp.- o fată tânără cu un stil de viață activ. Nucleul compozițional și semantic al camerei este studioul circular al livingului, ai cărui pereți radiali ascund un dormitor și un dressing mare, care reprezintă aproape o treime din suprafața apartamentului. Forma neobișnuită a camerei de zi este accentuată de elementul luminos de pe tavan, de canapeaua semicirculară și de barul despărțitor cu un blat de lucru din sticlă. În general, sticla, cu caracteristicile sale decorative și constructive, a devenit unul dintre ingredientele principale de acest interior dinamic roșu și alb. Toate sursele principale de lumină sunt din sticlă, un perete despărțitor glisant care limitează baia, sticlă. În cele din urmă, coloanele decorative cu bule de aer din camera de zi sunt, de asemenea, realizate din sticlă. Baia a devenit un loc special în apartament este complet vizibilă de la intrare și poate fi închisă din interior cu o perdea albă la momentul potrivit.

Proiectul unui apartament modern de 74 mp.de Natalia Vasilyeva Cel mai bun concurs de design plat la

Citește mai mult  O garsonieră în oraș cu un pat la mansardă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: