Casă de țară în stil Art Nouveau: Designerii Alyona Franchyan și Boris Matveev

O casă de țară construită de la zero în urma unui proiect unic face posibilă implementarea celor mai rafinate idei de art nouveau și art deco: de la formele arhitecturale la mobilier și detalii de interior.

Proiectul unei case în stil Art Nouveau, realizat de arhitecții Alena Franchyan și Boris Matveev – participant la concursul "Cel mai conceptual interior: cea mai strălucitoare idee", organizat la

Construirea unei case de țară de la zero vă permite să creați un spațiu în același stil, care va fi în armonie cu aspectul exterior și interior al casei. Astăzi sunt reprezentate diferite stiluri de case, unul dintre cele mai interesante și luxoase este reprezentat pe fotografia unei case în stil art nouveau. Aceasta este o casă de țară spectaculoasă în stil Art Nouveau, proiectată de arhitecții FABER GROUP Alena Franchian și Boris Matveev. Casa, situată pe un teren mare, este formată din două case independente conectate printr-o galerie. Concepută pentru o familie numeroasă, aceasta își deschide spațiul puternic cu priveliști spectaculoase și dominante marcante: scara mare cu un splendid "teatru" Candelabru, grafică iridescentă, vitralii, șemineu cu gresie aurie. În ciuda spațiului mare, interiorul arată surprinzător de unitar, datorită utilizării unor tehnici decorative unitare – Stuc, motive picturale ornamentale, smalt auriu, alamă galbenă… Întregul interior al casei în stil Art Nouveau Mobilier, elemente decorative, surse de lumină, accesorii atent gândit și subordonat ideii generale de eleganță și lux.

Un proiect al arhitecților Alyona Franchyan și Boris Matveev Participant la concursul "Cel mai conceptual interior: o idee strălucitoare" la

Citește mai mult  Bergman în suburbii: cum să transformi un film într-un interior
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: