Interior într-un stil de fuziune: designerii Alyona Myshkina și Daria Lukovnikova

Un perete de cărămidă în camera de zi, combinat cu sala de mese și bucătăria într-o zonă deschisă spațioasă, o mulțime de oglinzi, surse de lumină fac acest interior voluminos și cald.

Proiectul designerilor Alyona Myshkina și Daria Lukovnikova este un participant la concursul Best Apartment Design

Designerii au lucrat la interiorul unei clădiri de 140 mp.Un apartament cu un dormitor fără sufragerie: toate cele mai bune lucruri pe care ți le-ai putea dori într-o sufragerie Complexul rezidențial Kutuzovskaya Riviera. Apartamentul are o priveliște impresionantă asupra obiectivelor turistice din București, inclusiv asupra celor patru zgârie-nori staliniste zgârie-nori, Vorobyovy Gory, Arcul de Triumf, fântânile din Parcul Victoriei, luminile din Novy Arbat și din orașul București. După cum se poate vedea în fotografia de design a bucătăriei cu sufragerie, pentru a sublinia acest beneficiu, camera de zi, sufrageria și bucătăria au fost combinate într-o singură zonă deschisă mare, cu ferestre panoramice. Astfel, designul bucătăriei și al sufrageriei, combinat cu peretele de cărămidă din camera de zi și cu ferestrele imense, a sporit senzația de spațiu deschis. Bucătărie și sufragerie de design într-o combinație de stiluri clasice și moderne. După cum puteți vedea din fotografiile de design de bucătărie din camera de zi, iluminatul joacă, de asemenea, un rol important. Numeroase oglinzi de diferite tipuri și stiluri reflectă și sporesc lumina din diferite surse. Acest lucru face ca interiorul să fie mai voluminos și mai cald.

Proiect de design realizat de Alena Myshkina și Daria Lukovnikova participant la concursul "cel mai bun design plat"

Citește mai mult  Camera de zi într-o casă de țară: designer Irina Vorontsova
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: