Garsonieră cu personaje din Futurama: designerul Serghei Bakharev

Arată ca un apartament mic și obișnuit, cu un interior laconic, în nuanțe calme de stil loft. Punctul culminant al soluției a fost "prezența" personajelor din desenul animat "Futurama" – ca Bender în bucătărie.

Proiectul designerului Serghei Bakharev este participant la concursul "Cel mai bun design de apartament" la .

Garsonieră luminoasă și confortabilă de 43,6 mp.m situat în districtul Ochakovo. Designerul Sergey Bakharev nu a schimbat aproape nimic în concept, doar a adăugat accente luminoase prin introducerea temei din "Futurama în interior. Fotografia din interiorul modern al unei garsoniere arată un Bender huligan cu un trabuc tradițional între dinți. Un Fry și Leela, nud și jucăuș, se simt ca acasă pe un poster de dormitor, un hipnotizator așteaptă la coadă, iar la ușa de la intrare, Dr. Zoidberg își întinde cleștele spre oaspeții săi. Aceste elemente necomplicate s-au adăugat la laconicul "aproximativ" și "exact cum trebuie" Interiorul a fost proiectat în nuanțe calme și vesele, diluate în linii drepte și curate, cu un aspect "clean-cut". În fotografie design modern de design de apartamente mici, posterele de afișe captează imediat ochiul, fără ele camera ar arăta prea netezit și "inanimat". Din punct de vedere funcțional, apartamentul este echipat cu tot ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil. În fotografia de design modern de apartamente mici există un aparat de aer condiționat de canal, sistem de filtrare a apei, sistem de control al luminii, acustică multiroom încorporată în dormitor și baie, sistem de securitate etc.. Există chiar și un sistem de iluminat pe podea care răspunde la senzorii de mișcare.

Citește mai mult  Pe plajă: designul interior al zonelor comune ale Park Apartments

Proiect realizat de designerul Sergei Bakharev- Participant la concursul "Cel mai bun design de apartament la .

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: