Casa perfectă #12: chic, sur și ciocolată

Renumitul designer de interior rus Varvara Zelenetskaya alege modelele colegilor săi occidentali. Și explică de ce această casă este perfectă. Într-o plimbare virtuală prin interior, Varvara subliniază detalii interesante și trucuri care merită luate în considerare. Următoarea ediție prezintă un apartament în culori ciocolatiu și auriu.

În încăperile principale ale apartamentului domină culorile ciocolată închisă și auriu, creând o atmosferă luminoasă, elegantă și secretă.

Povestea unei case: Un apartament spațios în Holland Park, Londra: hol, sufragerie-living mare cu acces la o terasă, bucătărie separată și încă patru camere care găzduiesc un dormitor matrimonial, dormitor pentru copii, dormitor pentru oaspeți și birou.

De ce perfect? Neobișnuit, extravagant, suprarealist sunt primele cuvinte care îți vin în minte atunci când privești acest interior. Ne aduce aminte de casa lui Salvador Dali din Figueres ( portretul tigrului și fotoliul ne amintesc de aceasta ). Desigur, există mai puține contraste, dar totuși interiorul este destul de bogat în combinații de elemente diferite în spațiu, iar schema de culori. Camerele principale au fost amenajate în culori de toamnă: ciocolată, auriu și burgundia.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: