Casa ideal─â nr. 8: Exquisite Sur

Renumitul designer de interior rus Varvara Zelenetskaya alege modelele colegilor s─âi occidentali. ╚śi explic─â de ce casa asta e perfect─â. ├Äntr-o plimbare virtual─â prin interior, Varvara subliniaz─â c├óteva detalii ╚Öi trucuri interesante care merit─â s─â fie luate ├«n considerare. ├Äntr-o alt─â edi╚Ťie, un apartament duplex.

U╚Öor, transparent ╚Öi foarte primitor. ├Än ciuda podelei ├«ntunecate, camera de zi arat─â foarte luminos. Pentru c─â podeaua din acest caz.. Fundalul perfect pentru paleta de culori pastelate. Nu este ostentativ, nu exist─â accente sau accente. Dar astfel de interioare sunt cele care se v├ónd cel mai bine. Pentru c─â m─â simt bine s─â fiu aici. ├Äntreaga atmosfer─â este conceput─â pentru confort ╚Öi confort. Camera de zi este ├«ntr-o schem─â monocrom─â. Dulapurile din camera de zi sunt realizate pe "├«n─âl╚Ťime francez─â". Astfel, ad─âug├ónd farmecul spa╚Ťiului.

În general, întregul interior este realizat într-un stil de fuziune. Fundalul general este contrastant și discret. Dar există și un loc pentru umor și atingeri de suprarealism.

Buc─ât─âria este p─âstrat─â ├«ntr-o schem─â monocrom─â. Un perete interesant ├«n st├ónga: suprafe╚Ťele reflectorizante dau o senza╚Ťie suplimentar─â de "aerisire" Efectul. Scaunele sunt ├«n mod deliberat diferite. Deoarece buc─ât─âria noastr─â este un pic ca o oglind─â, varietatea de mobilier confer─â spa╚Ťiului un aer suprarealist.

Veranda este o extensie a buc─ât─âriei. Imprimeul floral pe peretele alb de c─âr─âmid─â pare foarte organic. O plac─â de teras─â contribuie la caracterul ecologic al solu╚Ťiei. Face╚Ťi o loca╚Ťie primitoare pentru un mini bufet sau o sesiune de observare a stelelor.

Cea mai curioas─â camer─â: mini-living room. Desigur, decorul s─âu este masa de cafea din prim-plan. Piedestalul din fier forjat ╚Öi blatul mesei sunt realizate din bloc de parchet. Masa poate fi personalizat─â dac─â exist─â fragmente frumoase de podea r─âmase ├«n urma renov─ârii. O idee frumoas─â ╚Öi simpl─â! ╚śi, ├«n general, tot acest mini-living room este f─âcut cu umor. Tapetul cu o textur─â de lemn ╚Öi portretele juc─âu╚Öe ale c├óinilor de v├ón─âtoare care ├«l ├«mpodobesc se completeaz─â perfect ├«ntre ele.

Cite╚Öte mai mult  Un apartament de fecioar─â ├«n stil parizian

Dormitorul dezvolt─â o tem─â suprarealist─â. De aceea, un perete cu dungi albe ╚Öi negre ( de fapt, este capul de pat ). Este interesant faptul c─â spa╚Ťiul dormitorului are mai multe zone. ├Än plus fa╚Ť─â de dormitor, exist─â un budoar cu un pat mic ╚Öi o zon─â de machiaj.

Baia nu este lipsit─â de umor. Pe un fundal de contraste stricte ╚Öi laconice ├«ntre alb ╚Öi negru, se reg─âsesc accente neobi╚Önuite ╚Öi luminoase: o perdea floral─â ro╚Öie, p─âs─âri colorate… Acest efect este accentuat de abunden╚Ťa pl─âcilor de tabl─â. Liniile fine sunt accentuate de forma bazinului longitudinal ╚Öi de blatul negru.

Complet diferit – dormitorul de oaspe╚Ťi. Acesta este proiectat ├«ntr-un stil romantic. ╚Ües─âturile, alegerea griului albastru-celest pentru pere╚Ťi ╚Öi schema de gips-carton contribuie la imaginea de ansamblu. Totul ├«n dormitor spune ceva despre starea de spirit a camerei. Interiorul s─âu contrasteaz─â cu restul spa╚Ťiilor, dar ne aminte╚Öte ╚Öi de un concept suprarealist. care, ca ╚Öi Alice ├«n ╚Üara Minunilor, Orice se poate ├«nt├ómpla, cu condi╚Ťia s─â credem ├«n asta.Catalog de proiecte plate

Interiorul apartamentului din proiectul realizat de studioul de design experimental Racurs Interiorul apartamentului dintr-un proiect al studioului de design experimental Racurs Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: