Conac de lux în stil american: designerul Eugene Dmytrechkov

├Än casa de la ╚Ťar─â locuie╚Öte o familie de ╚Öapte persoane, dintre care patru sunt copii. Dar acest lucru nu l-a ├«mpiedicat pe designer s─â decoreze conacul ├«ntr-un stil american respectabil.

Proiectarea unei cabane de ╚Ťar─â de c─âtre Evgheniy Dmitrechkov – participant la concursul "Cel mai bun design interior reziden╚Ťial".

Indiferent de loca╚Ťie, designul interiorului casei poate fi destul de diferit, principalul lucru este c─â pentru a se potrivi proprietarilor ╚Öi gustului personal al autorului. Casa mare de 2000 mp. m designerul Evgueni Dmitrechkov a convenit cu proprietarii asupra unui scenariu de decorare clasic ╚Öi foarte sofisticat. Luxul ├«ncepe ├«n pragul u╚Öii, ├«n marele hol cu ├«n─âl╚Ťime dubl─â, cu pardoseal─â din marmur─â, picturi murale ╚Öi un candelabru imens. Sala de mese este separat─â de hol prin pere╚Ťi desp─âr╚Ťitori din sticl─â ╚Öi este decorat─â ├«n culori calde. Pe pere╚Ťi Tablouri care ├«nf─â╚Ťi╚Öeaz─â ramuri ├«nflorite, acela╚Öi motiv se repet─â ├«n diferite variante ├«n alte zone, nu numai pe pere╚Ťi, ci ╚Öi pe podea ╚Öi chiar ├«n tapi╚Ťerie. Mas─â lung─â de luat masa cu pahare de cristal str─âlucitoare. Ferestrele au – Draperii grele, grele, din ╚Ťes─âturi scumpe ╚Öi complexe. Sala de mese face leg─âtura cu buc─ât─âria, care se deschide spre o teras─â spa╚Ťioas─â. ├Än aceast─â cas─â, spre deosebire de majoritatea amenaj─ârilor moderne, exist─â o zon─â separat─â pentru camera de zi. Aici, mobilierul este mai pu╚Ťin formal: mobila, pere╚Ťii ╚Öi podeaua.. Ferestrele sunt luminoase ╚Öi sunt prev─âzute cu perdele ├«n dungi, frumos drapate, care evoc─â caracterul rural al re╚Öedin╚Ťei. Pe l├óng─â spa╚Ťiul de locuit, la parter se afl─â ╚Öi o pivni╚Ť─â de sare camer─â, o piscin─â ╚Öi un hamam. La primul etaj se afl─â dormitoare, o piscin─â ╚Öi un hamam dou─â b─âi pentru adul╚Ťi ╚Öi patru b─âi pentru copii, o sal─â de jocuri ╚Öi un home cinema. Materiale naturale de ├«nalt─â calitate, cum ar fi marmura, lemnul, textilele scumpe ╚Öi oglinzile sunt folosite ├«n decorarea interioar─â. Mobilier de marc─â american─â.. Ralph Lauren, Horchow, Edward Ferrel, candelabre ╚Öi accesorii Restoration Hardware, Currey. ├Än ansamblu, designul creeaz─â o impresie pl─âcut─â prin laconismul ╚Öi luxul s─âu modern ╚Öi discret.

Cite╚Öte mai mult  Cum s─â g─âsi╚Ťi loc pentru o alt─â camer─â ├«n apartament

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: