Proiectul de design al unui lobby superb conac: designerul Andrey Protsenko

Designul interior al unei săli într-o casă este realizat în stil neoclasic cu elemente art deco. Holul de intrare joacă un rol important în unificarea casei într-un ansamblu arhitectural coerent.

Amenajarea interioară a unui conac mare, construit de arhitectul Gerasim Vasilishin, de către designerul Andrei Protsenko – participant la concursul "Cel mai bun interior: Apartament de casă de țară".

Decorarea holului din casă de către designerul Andrew Protsenko stabilește starea generală festivă a întregii atmosfere a acestui conac magnific. Designul interior al holului este un amestec surprinzător de eleganță și grandoare. Finisajul este.. numai materiale naturale scumpe: un mozaic de piatră pe podea, un candelabru superb pe două etaje, o oglindă într-o ramă masivă de argint. Panourile din sticlă transparentă, decorate cu borduri din lemn, formează o fațadă care duce în sufragerie și în camera de zi. Aici oaspeții sunt întâmpinați de un șemineu mare cu un portal sculptat. Bucătăria strălucește cu mobilier alb, strălucește cu cristal și argintărie. La primul etaj se află dormitoarele și biroul, în timp ce la etajul al doilea se află un fel de club de casă cu o cameră de zi confortabilă, privată și o mică galerie foto.

Citește mai mult  Ora de vârf
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: