O cas─â ├«n stilul unui conac Rom├ónesc de ╚Ťar─â: designerul Denis Karpikov

Pe fotografiile caselor din bu╚Öteni pute╚Ťi vedea adesea pere╚Ťii din lemn natural. Aceasta este baza perfect─â pentru a crea atmosfera unic─â a unui vechi conac Rom├ónesc

O casă din bușteni arată deosebit de bine într-un design precum cel al designerului Denis Karpikov, câștigător al concursului Best Living Room Interior Design.

Pres─ârat de interioare futuriste, solu╚Ťii de ├«nalt─â tehnologie ╚Öi lofturi, stilul tradi╚Ťional Rom├ónesc de conac devine din ce ├«n ce mai pu╚Ťin comun. Este cu at├ót mai pl─âcut s─â vezi case de vacan╚Ť─â cu structur─â din lemn bine meritate, cum ar fi aceasta a designerului Denis Karpikov. Casa arat─â uimitor, plin─â de lumin─â aurie datorit─â lemnului natural ╚Öi a ferestrelor mari ╚Öi ├«nalte Din cauza amplas─ârii sale la latitudini nordice, s-a acordat o aten╚Ťie deosebit─â unei bune ilumin─âri. Pere╚Ťii aurii sunt ├«n armonie cu tapi╚Ťeria canapelelor mari cu un model clasic ├«n culori ├«ndr─âzne╚Ťe, cu coloritul covorului, cu perdelele u╚Öoare. Un candelabru cu candelabre, un ╚Öemineu, un ╚Öerve╚Ťel de in cu broderie "Richelieu" ╚śi flori s─âlbatice ├«ntr-o vaz─â pe o mas─â.. toate ├«mpreun─â creeaz─â atmosfera simpl─â, modest─â, dar nobil─â a unei case provinciale ruse╚Öti. Casele cu cadre de lemn sunt lipsite de ostenta╚Ťie, ele sunt mai mult dec├ót oriunde altundeva ├«n sensul armoniei interioare ╚Öi al unui mod de via╚Ť─â cump─âtat. Un astfel de interior se simte deosebit de frumos ╚Öi intim Poate ╚Öi pentru c─â acest stil este, din p─âcate, aproape uitat.

Cite╚Öte mai mult  Interiorul la mod─â pe 54 de p─âtrate: f─âcut pentru tine
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: