Cum să decorezi un interior etno-fuziune

Se pare că India, Japonia și Europa au o graniță comună. Și nu oriunde, ci în capitala Federației Ruse. Mai exact, în apartamentul, decorat de designerul Ksenia Meleshkina sub titlul distinctiv "Ca și cum nu ar fi în București"!".

Informații despre apartament: 138 mp. m, ferestre panoramice, București

Dorințele proprietarilor: Interior confortabil și relaxant

Designerul Ksenia Meleshkina este impresionată de dimensiunile apartamentului spațios din București, de ferestrele din podea până în tavan și de aspectul semicircular. Atunci a apărut ideea de a crea între acești pereți un mediu cu totul special, în care să se poată uita de tot agitația metropolei. Designerul a creat un look complet "non-Moscow" pentru a întruchipa această idee interior, transportând proprietarii și oaspeții acum în Asia, acum în Europa, acum pe uscat, acum pe mare. Un amestec de culturi, stiluri și decorațiuni face ca acest apartament să fie foarte colorat și confortabil. La prima vedere, interiorul relaxat este plin de detalii atent alese, creând o atmosferă relaxantă și confortabilă.

Cum să creați un apartament confortabil, la care doriți să vă întoarceți după o zi grea de muncă? Designerul Ksenia Meleshkina își propune să amestece elemente coloniale solide și elemente moderne: un portret într-o ramă aurită și o abstracție fără ramă, pereți albi simpli și mici ornamente din stuc, panouri din lemn – dar într-un spirit modern, minimalist. Un fotoliu din piele și o canapea din tapiserie cu ornamente vii reprezintă exotismul colonial, iar o bibliotecă cu rafturi mari reprezintă iluminarea europeană.

Piesele de mobilier vechi și de epocă dau un aer de vitalitate interioarelor moderne și lucioase. Sculptat antic

Citește mai mult  Göteborg: apartament de 27 mp.

Ușa de la dormitor este ascunsă între rafturile unei biblioteci ingenios construite într-o nișă. Panourile laterale din lemn închis creează un portal elegant pentru ușă.

Patul din lemn cu baldachin, un sari acoperit cu un paravan sculptat în lemn creează un dormitor "indian". Jaluzelele și un candelabru cu ventilator te duc direct în Asia fierbinte. Un dig evocă marea. În biroul din spatele ecranului, un fotoliu din piele, un birou din lemn sculptat și statui de animale susțin spiritul colonial.

Camera adolescentului are un aer diferit: contraste puternice, culori vii și dezordine creativă. Un panou foto mare, pe care pot fi atârnate tricourile echipei favorite și alte fetișuri, stabilește stilul interiorului.

O idee originală pentru depozitare – în loc de rafturi plictisitoare și rafturi deschise, de pe care se șterge mereu praful, se folosesc dulapuri simple cu uși lucioase, atârnate la diferite înălțimi. Puteți crea cu ușurință o grămadă de gunoaie în acestea, iar aceasta nu va fi vizibilă.

Un dormitor de fecioară – în mătăsuri și culori. Designerul nu face economie de culoare și se distrează la paturile cu baldachin. Stilul colonial este susținut de un paravan, detalii decorative și numeroase figuri de animale.

Baia este laconică, singurul său decor fiind gresia mare albă și neagră de pe podea. Capul de duș poate face să plouă.

Placi de perete albe dreptunghiulare, cu margini negre fine – o mostră de eleganță. Destul de simplu și întotdeauna foarte distractiv.

O altă soluție elegantă, destul de în spiritul colonial – un candelabru complet în baie, în locul spoturilor și spoturilor monotone.

Citește mai mult  Îngrămădit în pod: mansarda transformatorului din Praga

O nișă adăpostește o întreagă spălătorie. Marele plus al pereților albi laconici este că puteți adăuga orice culori, detalii și texturi – totul va arăta bine.

Soluție europeană la modă – fereastră de lumină în baie. Se potrivește în peretele dintre camere și lasă să intre lumina zilei în baie.

A doua lumină poate fi aranjată în coridor. Acest lucru se face prin plasarea ferestrelor deasupra peretelui care separă camera de pasaj. Lumina zilei adaugă prospețime și volum unui spațiu mic.

Gresie în formă de diamant alb-negru și alb face ca coridorul să nu fie monoton; modelul este susținut de designul ușii. Panourile de perete din lemn închis sunt o soluție practică pentru o zonă publică. O oglindă cu ramă antică adaugă volum camerei, precum și respectabilitate.

Interioare de apartament fanteziste

Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul apartamentului din proiectul arhitectului Elena Ponomarenko Interiorul apartamentului dintr-un proiect al arhitectului Volodymyr Malashonk,
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: