Cum s─â proiecta╚Ťi ╚Öi s─â ilumina╚Ťi ├«n mod neconven╚Ťional un complex de saun─â?

Proiectul lui Pavel Ivanov are dou─â componente importante – iluminat dinamic ╚Öi panouri arhitecturale. Experimentul cu lumina ╚Öi forma este un succes ╚Öi a fost aprobat de juriul PINWIN.

Solu╚Ťia designerului. Complexul balnear din Repino este proiectat ├«ntr-un stil modern- deschidere maxim─â c─âtre peisaj, suprafe╚Ťe mari finisate cu materiale de lux ╚Öi un nivel ridicat de confort asigurat de tehnologia modern─â. Un accent puternic ├«n interiorul complexului de baie este compozi╚Ťia de panouri placate cu ardezie, care "func╚Ťioneaz─â" ca o sculptur─â modern─â. Un material de placare inovator permite efectul unui material puternic, monolitic, cu o textur─â de piatr─â aspr─â, s─âlbatic─â, care contrasteaz─â cu senin─âtatea unei suprafe╚Ťe de piscin─â ca o oglind─â. Monocromia discret─â a planului de piatr─â poate fi transformat─â de iluminarea dinamic─â, care ├«╚Öi schimb─â culoarea.

5 trucuri care trebuie repetate

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: