Hotel în peșteri

Acest hotel nu este un hotel tradițional, deși tradiția este inerentă în arhitectura sa. Clădirile medievale au fost transformate în "celule" de piatră originale pentru călătorii care caută o experiență nouă.

Mini-hotel Sextantio Albergo Diffuso Situat într-un sat medieval fortificat din Munții Abruzzo, la 1.250 de metri deasupra nivelului mării. Satul este un exemplu clasic de oraș medieval italian de deal înconjurat de un zid fortificat.

Datorită întâmplării, soarta unui oraș vechi abandonat s-a schimbat dramatic în 2004. Născut în Italia, suedezul Daniel Kilgern, născut în Suedia, a fost atât de fermecat de acest loc din întâmplare încât a cumpărat o mare parte din el pentru a readuce satul la forma sa inițială de hotel. Ca urmare, fortul de piatră de pe deal s-a transformat într-un lanț de mini-hoteluri istorice. Renovările au fost făcute cu multă sensibilitate și, în timp ce simplitatea rustică este păstrată, facilitățile sunt foarte moderne, cu încălzire prin pardoseală, iluminat controlat de la distanță și internet de mare viteză Tot confortul secolului XXI.

Camerele hotelului sunt amplasate chiar în peșteri, cu podele din piatră. Apartamentele mini-hotelului nu au nici televizor, nici minibar, dar păstrează autenticitatea istorică a celulelor călugărilor și a locuințelor țărănești. O parte din mobilier este încorporat în pereții grotelor, iar șemineele înnegrite și lumânările pâlpâitoare creează o atmosferă medievală romantică și confortabilă.

Centrul istoric al orașului a fost o fortăreață și, prin urmare, arhitectura este de natură defensivă Cu pasaje înguste închise, ziduri solide de case și turnuri.

Vara vă puteți adăposti de soarele arzător într-un mini-hotel din piatră, iar iar iarna vă veți încălzi la șemineul făcut în casă, cu fumul său parfumat.

Citește mai mult  Singur acasă

Tot mobilierul a fost creat de artizani locali pentru a se potrivi cu conceptul minimalist al hotelului. Lemnul masiv, piatra și ceramica completează imaginea simplității rustice.

În decorarea camerelor, proprietarul hotelului a reușit să realizeze o combinație armonioasă a arhitecturii rupestre cu reproducerea fidelă a mobilierului antic și utilizarea subtilă a tehnologiei de ultimă oră.

Toate camerele diferă una de cealaltă în ceea ce privește decorul și organizarea spațiului. Singurul lucru pe care îl au în comun Arhitectură medievală autentică: pereți boltiți din piatră, tencuială de var și șeminee vechi.

Paturile antice acoperite cu cuverturi făcute manual sunt principala caracteristică a apartamentelor de piatră.

În ciuda aspectului lor aspru, camerele din peșteră oferă un confort surprinzător pentru locuitorii lor. Fiecare cameră are o cadă de baie adâncă cu un design industrial contemporan realizat de Philippe Starck însuși.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: