De la Hrușciovka la atelier: un proiect de Dimitri Arancia

Este posibil s─â transform─âm un bloc de apartamente ├«ntr-o locuin╚Ť─â modern─â, confortabil─â ╚Öi confortabil─â?? Bine├«n╚Ťeles, dac─â aborda╚Ťi inteligent designul interiorului s─âu.

Dungile de pe tavan și grinzile de parchet de pe podea dau tonul pentru întreaga geometrie a apartamentului studio.

Detalii despre apartament: Un apartament cu o camer─â de 36 de metri p─âtra╚Ťi. m la Bucure╚Öti.

Proprietarii apartamentului: un cuplu tânăr.

Dorin╚Ťele clien╚Ťilor: Studioul Companion poate transforma un apartament cu o singur─â camer─â ├«ntr-un singur spa╚Ťiu de studio, pentru a se potrivi unei suprafe╚Ťe mici cu o gam─â complet─â de zone func╚Ťionale.

Amenajarea unui apartament cu un dormitor dup─â reamenajare.

Proiectarea unui apartament cu un dormitor de 36 mp. Apartamentul mare, care a fost transformat ├«n studio, se dezvolt─â ├«n jurul unei b─âi cu o configura╚Ťie rupt─â, d├ónd tonul pentru arhitectura intern─â a spa╚Ťiului studio. Apropo, baia combinat─â.. Singura camer─â separat─â din apartament, aceasta este separat─â de "open space" O u╚Ö─â translucid─â, care este proiectat─â de Dmytro Aranchii Architects ╚Öi a c├ó╚Ötigat concursul Naiad.

Principalele componente geometrice compozi╚Ťionale ale structurii tridimensionale a noului studio sunt tavanul, pere╚Ťii ╚Öi podeaua. Tavanul este c─âptu╚Öit cu linii fluide care se ├«ntind de la perimetrul dreptunghiular al apartamentului p├ón─â la forma poliedric─â r─âsucit─â a b─âii dungi contrastante; iar podeaua este c─âptu╚Öit─â cu parchet de diferite nuan╚Ťe, cre├ónd un algoritm de gradient de la "├«ntuneric" la "├«ntuneric" a WC-ului ├«nchis la lumin─â Aspectul unui studio ├«n plan deschis.

Zona de living. Plafonierele și luminile de perete sunt disponibile în diferite dimensiuni și orientări, ceea ce facilitează iluminarea exactă a locurilor din apartament care au nevoie de iluminare. Cantitatea de mobilier este minimă Canapea, birou și pat pliabil care poate fi "ascuns" nișă.

Cite╚Öte mai mult  Interior total alb pentru o cas─â privat─â: designer Lyudmila Kokovashina

Bucătărie-sufragerie. Dacă se dorește, masa de luat masa poate fi desfășurată, mărind astfel numărul de locuri, dar numai dacă patul este rabatat.

Baie. Fiecare detaliu din baie este implicat ├«n crearea unui efect vizual special. Pl─âcile ceramice dintr-o baie comun─â variaz─â nu numai ├«n ceea ce prive╚Öte culoarea ╚Öi forma, ci ╚Öi ├«n direc╚Ťia ├«n care sunt a╚Öezate v─â permite s─â crea╚Ťi un fel de model de pixeli. O oglind─â ╚Öi un dulap pentru lenjerie ╚Öi prosoape, cu o configura╚Ťie neregulat─â, urmeaz─â conturul fr├ónt al planului b─âii. ╚śi o ma╚Öin─â de sp─âlat care nu este ascuns─â ├«ntr-o cutie stabile╚Öte interiorul cu propor╚Ťionalitate geometric─â.

Un proiect al designerului Dimitri Arancia participant la concursul "Cel mai bun design 3D al unui apartament de până la 70 mp". " la .

Catalog de proiecte plate

Interiorul unui apartament dintr-un proiect de design 3D Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul apartamentului din proiectul implementat de proiectant
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: