Hrușciovka apartament cu o cameră transformat într-un studio: m2project design bureau

Amenajarea apartamentului cu 1 dormitor din Hrușciovka a fost de a schimba radical apartamentul – pentru a-l transforma într-un studio confortabil. Proiectat: cum un interior de apartament Hrușciov bine gândit poate crește vizual spațiul.

m2project design bureau a participat la concursul "Best Apartment Design" la Worlds pentru cel mai bun design de apartament

Băieții de la m2project Design au primit un apartament Hrușciovka tipic, cu o singură cameră, într-o clădire de cărămidă din anii 1960 din București. Designul interior al unui apartament cu un dormitor din Hrușciovka are nevoie de un upgrade inteligent. Planificarea unui apartament cu un dormitor în Hrușciovka Posibilitățile de experimentare nu sunt foarte largi, dar și aici, pentru o persoană luminată și creativă, sunt multe de făcut. Întregul interior al unui apartament Hrușciovka cu un dormitor este prezentat într-un spațiu deschis de 30 mp.. După cum puteți vedea în fotografia interiorului unui apartament cu un dormitor din Hrușciovka, are tot ce aveți nevoie pentru viață: o bucătărie, o sală de mese, un loc de muncă, o zonă de living / dormit și o baie. Planificarea unei camere de 1 – cameră hrușciovka a permis să creeze un sentiment de spațiu deschis mare. Nuanțele de alb și gri ale pereților contrabalansează culorile saturate ale posterelor, iar scaunul și masa viu colorate de pe balcon creează o atmosferă veselă.


Citește și:

  • Dintr-o hrușciovka cu o singură cameră.. Biroul de acasă modern: un proiect de Marina Bogdanova
  • Sfaturi pentru proprietarii de Hrușciov
  • Studio în Hrușciovka Seria 1-528: design de Olga Morozova

Proiect realizat de m2project design bureau Participare la concursul "Cel mai bun design de apartament" la

Citește mai mult  Apartament pentru o familie mică: designer Alyona Yudina
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: