Hotel în stâncă

În inima munților turci se află Serinn House, primul hotel de tip boutique de design din peșterile din Urgup, fără echivalent în lume. Fiecare cameră se simte ca o peșteră antică, iar designul său individual se îmbină perfect cu atmosfera epocii antice.

Capadocia s-a format în inima activității vulcanice. Cu milioane de ani în urmă, doi mari vulcani au erupt cu o asemenea forță încât au format vârfuri de lavă și vârfuri de 100 de metri înălțime, cunoscute astăzi sub numele de "coșuri magice".

Acest peisaj uluitor a fost casa omului de mii de ani. Omul neolitic a sculptat peșteri locuibile în stânci, care acum au fost transformate într-un hotel confortabil. În timp ce multe hoteluri din întreaga lume se mândresc cu un exterior frumos, hotelul Serinn nu strălucește prin deliciile sale arhitecturale, ci oferă în schimb un peisaj preistoric și frumusețea naturală a unui oraș subteran de care să te minunezi Un labirint de peșteri săpate în tuful de calcar moale.

Hotelul este format din trei clădiri mici din piatră locală. Serinn House se integrează perfect în stâncile abrupte de gresie care se ridică în spatele ei. Oaspeții își pot alege camera preferată, sculptată în stâncă ( sunt cinci ) fiecare cu propria personalitate. Toate acestea au fost proiectate de un renumit arhitect turc și reflectă frumusețea pitorească a peșterilor, păstrând în același timp un aspect modern. Având în vedere structura extraordinară a hotelului, acesta a fost catalogat ca fiind unul dintre cele mai bune hoteluri din lume.

Hotelul nu are un restaurant, dar dimineața sunt pregătite mese pentru micul dejun pentru oaspeți.

Citește mai mult  Locuința perfectă nr. 2: eclectic trendy

Puteți lua micul dejun și pe terasă, admirând peisajele montane uimitoare din Cappadocia Cu roci în formă de con, vulcani stingheri minunați și văi verzi cu podgorii.

Bucătarul hotelului servește preparate care îmbină arome turcești și internaționale.

Hotelul nu are uși și ferestre adecvate. Deschiderile sculptate cu grijă nu numai că permit o bună ventilație a peșterilor, dar, de asemenea, se încadrează armonios în interior, executate în stilul minimalismului. Mobilierul original și tehnologia modernă asigură un sejur confortabil, iar texturile de lux alese de hotel sunt o încântare pentru ochi.

Camera poate fi relaxată pe paturi largi echipate cu saltele ortopedice. Detaliile elegante ( fotolii, scaune și lămpi de designer ) accentuează doar chic-ul minimalist al cazării cavernoase. Fiecare detaliu aici este simplu și luxos în același timp.

Baia are duș, articole de toaletă personalizate gratuite și uscător de păr.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: