Deasupra norilor: interiorul unui apartament de la etajul 68 al City Tower din București

Atunci c├ónd designul interior este o extensie a conceptului arhitectural general al unei case ╚Öi transmite acela╚Öi mesaj, nu este doar un fel de percep╚Ťie armonioas─â, ci ╚Öi adecvat─â. La urma urmei, lucrurile ar trebui s─â fie folosite ├«n scopul pentru care au fost create, a╚Öa c─â un apartament ├«ntr-un turn urban de sticl─â este locul perfect pentru a tr─âi.

Aspecte importante ale proiectului

Un turn care se ├«nal╚Ť─â m├óndru ├«n nori, purtat de toate v├ónturile, creeaz─â ├«n sine o atmosfer─â de libertate ╚Öi nep─âsare. ╚śi probabil c─â exist─â o anumit─â predeterminare ├«n faptul c─â a fost aleas─â o u╚Öurin╚Ť─â aproape aerisit─â ca idee principal─â a designului interior. O mul╚Ťime de spa╚Ťiu f─âr─â nimic altceva dec├ót sticl─â ╚Öi lumin─â ├«╚Ťi permite s─â respiri ╚Öi s─â te sim╚Ťi complet ├«n largul t─âu. Exist─â o priveli╚Öte uluitoare a ora╚Öului. este la fel de bine s─â visezi ╚Öi s─â lucrezi ├«ntr-un astfel de apartament, iar priveli╚Ötile de la Bucure╚Öti de sear─â te captiveaz─â.

Stilul ales

La etajul 68 al ora╚Öului Bucure╚Öti Un apartament cu ferestre panoramice din sticl─â dicteaz─â un stil u╚Öor, aerisit, elegant, clasic scump. Are un spa╚Ťiu deschis mare, ferestre din podea p├ón─â ├«n tavan, mult─â lumin─â ╚Öi o arhitectur─â modern─â.

Cerin╚Ťele clien╚Ťilor

Clien╚Ťii sunt proprietari de mai multe propriet─â╚Ťi, au v─âzut multe, vor ceva care s─â le st├órneasc─â imagina╚Ťia. Le plac solu╚Ťiile de amenajare, vor s─â surprind─â ╚Öi s─â fie surprin╚Öi. Proiectul "├Än v├órful metropolei ├«ndepline╚Öte pe deplin a╚Ötept─ârile clien╚Ťilor no╚Ötri, dorin╚Ťa lor de a se ridica deasupra agita╚Ťiei din Bucure╚Öti, de a avea propriul loc de vis ╚Öi de lini╚Öte.

Cite╚Öte mai mult  Vil─â ├«n Bordighera ├«n stil Art Nouveau italian

Spa╚Ťiu comun living-sufragerie-buc─ât─ârie

Pere╚Ťii ╚Öi tavanul din zona combinat─â de living, sufragerie ╚Öi buc─ât─ârie sunt decora╚Ťi cu un finisaj sofisticat gri-argintiu perlat. Podeaua este parchet de stejar. Mobilierul ╚Öi corpurile de iluminat sunt alese cu grij─â: canapelele, fotoliile Diplomate ╚Öi Oberon, m─âsu╚Ťa de cafea Pelleas, candelabrul de deasupra mesei de sufragerie Tuileries, lampa de podea Graal, lampa de podea Excalibur ( tot mobilier de la Visionnaire ). ├Än sufragerie, scaunele Sevigne, tapi╚Ťate ├«n piele alb─â ╚Öi catifea neagr─â, ╚Öi fotoliul neobi╚Önuit Dubne, cu detalii argintii, atrag aten╚Ťia.

Dormitoare

dormitoare spectaculoase sunt complet diferite ├«n starea de spirit. Un interior mai ├«ntunecat ╚Öi brutal al unuia dintre ei se transform─â ├«ntr-o imagine luminoas─â ╚Öi vie a celuilalt. ├Än dormitorul femeilor, una dintre coloanele de sus╚Ťinere este "ascuns─â" ├Än oglind─â, ├«n fundal se afl─â o vitrin─â de sticl─â. Pentru a se juca cu aceast─â coloan─â, arhitec╚Ťii au folosit o tehnic─â de oglind─â dubl─â. Interiorul dormitorului este ├«nmuiat de ╚Ťes─âtura folosit─â chiar ╚Öi ├«n decorarea candelabrului: catifeaua zdrobit─â creeaz─â un efect de familiaritate.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: