Subtilitate și stil: interiorul unui apartament de la LK-Design

├Än tonuri deschise de alb ╚Öi bej cu "pete" aurii, interiorul studioului de design LK-Design captiveaz─â prin confortul s─âu bl├ónd ╚Öi aerisit. Iar detaliile care ├«l umplu declar─â un caracter puternic ╚Öi un rafinament elegant. Face╚Ťi cuno╚Ötin╚Ť─â cu.

Acest proiect de design realizat de LK-Desing a participat la concursul "Interiorul unui apartament ├«ntr-o cl─âdire nou─â" ╚Öi a fost votat de juriu ca fiind unul dintre cele mai bune cinci. Interiorul este construit pe contraste: un aer de ging─â╚Öie se ├«mplete╚Öte cu un stil luminos, iar mobilierul are un caracter bine definit, ├«n ciuda ariei ╚Öi a spontaneit─â╚Ťii sale. Un interior cu un suflet delicat ╚Öi maniere rafinate A╚Öa spun chiar autorii. Proiectul este dominat de alb, care umple ├«nc─âperile cu luminozitate ╚Öi str─âlucire. Pe acest fundal, detaliile mobilierului sunt spectaculoase mobilier tapi╚Ťat ├«n stil clasic modern, mese ╚Öi baze sculptate, vase de podea sculpturale, l─âmpi ╚Öi candelabre art deco, multe flori albe proaspete, modele geometrice, detalii metalice str─âlucitoare, tablouri ╚Öi alte accesorii elegante. Alternan╚Ťa dintre suprafe╚Ťele lucioase ╚Öi oglindite ╚Öi textilele moi intensific─â atmosfera de rafinament delicat creat─â de designeri. Tonurile pastelate, bej ╚Öi aurii creeaz─â un interior dinamic ╚Öi multifa╚Ťetat.

Camera de zi

Camera este proiectat─â dup─â principiul planific─ârii libere: coridorul se transform─â f─âr─â probleme ├«ntr-o camer─â de zi, iar camera de zi, la r├óndul s─âu, se transform─â ├«n zona de buc─ât─ârie, combinat─â cu zona de luat masa. Zonarea se realizeaz─â prin amplasarea strategic─â a mobilierului, cu utilizarea unor acoperiri de podea contrastante parchet din lemn de esen╚Ť─â tare, cald ╚Öi deschis la culoare, ├«n camera de zi ╚Öi parchet alb lucios ├«n buc─ât─ârie. Alternan╚Ťa dintre suprafe╚Ťele netede ╚Öi cele ├«n relief ale pere╚Ťilor, contrastul dintre suprafe╚Ťele mate ╚Öi cele lucioase dau ritmul interiorului. Tavanul cu casete, cu arhitectura sa geometric─â reflectat─â ├«n modelul rombic al covorului. ╚śemineul ╚Öi televizorul sunt efectiv "scufundate" ├«n perete ╚Öi a╚Öezat vizavi de canapea. Un col╚Ť de lectur─â confortabil este oferit de fereastra de tip bovindou. U╚Öile de sticl─â din camera de zi ├«nt─âresc senza╚Ťia de estetic─â Art Deco a camerei cu decorul lor metalic galben. U╚Öile duc la unul dintre dormitoare, dressing ╚Öi alte zone.

Cite╚Öte mai mult  Dou─â dormitoare transformate ├«ntr-un apartament cu trei camere: proiectul realizat de Alexandra Fedorova

Buc─ât─ârie

O zon─â alb─â ca z─âpada, str─âlucitoare cu oglinzi, sticl─â, metal ╚Öi suprafe╚Ťe lucioase, este ├«mp─âr╚Ťit─â ├«ntr-o zon─â de luat masa ╚Öi ├«n buc─ât─âria propriu-zis─â. O mas─â de sticl─â pe o baz─â de metal sculptat, scaune elegante de designer cu sp─âtare matlasate, vesel─â str─âlucitoare ╚Öi un candelabru cu pandantiv foarte eficient.. este zona de luat masa, ├«mpins─â ├«n partea lateral─â a ferestrei. Mobilier de buc─ât─ârie ├«ncorporat f─âr─â nici o "preten╚Ťie" Foarte compact ╚Öi ocup─â partea opus─â a camerei.

Coridor

Zona de intrare este atras─â de aranjamentul de pere╚Ťi cu modele ├«n relief ╚Öi de mobilierul cubist compact. Coridorul al─âturat este proiectat ├«ntr-un stil predominant alb ╚Öi face parte din camera de zi. Oglinzile, l─âmpile ╚Öi mobilierul ├«ntruchipeaz─â din nou stilul Art Deco ├«n designul lor.

Dormitorul

Dormitorul are o mul╚Ťime de textile, iar suprafe╚Ťele lucioase au fost ├«nlocuite cu unele moi, mate. Albul, de asemenea, face loc bejului nobil, care creeaz─â efectul de camer─â ╚Öi lini╚Öte. Cu toate acestea, mobilierul de cabinet este ├«n continuare alb ca z─âpada ╚Öi captiveaz─â prin siluete clasice, nu prea fanteziste. Un pat lat, ca o coroan─â, este ├«mpodobit cu o c─âp─ât├ói╚Ť─â sculptat─â, moale, trasat─â cu o bordur─â dubl─â. Atmosfera de budoar este accentuat─â de l─âmpile de noptier─â cu abajururi de cristal ├«n cascad─â, at├órnate de lan╚Ťuri lungi de suspensie. Perdelele ╚Öi cuverturile de pat, o oglind─â, un tapet cu modele florale ╚Öi detalii ├«ntr-o culoare somon str─âlucitoare completeaz─â atmosfera fermec─âtoare a acestei camere.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: