Designul modern al camerei de zi: designerul Natalia Eliseeva

Designul modern al camerei de zi: amenajarea spațiului, scheme de culori interesante, simplitate originală a mobilierului.

Designul interior al unui apartament din București, realizat de designerul Natalia Eliseeva – câștigător al premiului Best Interior Design: Country House Apartment

Pentru un apartament într-o clădire de pe malul Moscovei, designerul Natalia Eliseeva a dezvoltat un interior cu scheme de culori îndrăznețe. Gri închis, roz și portocaliu în hol; gri și vișiniu în sufragerie, combinat cu o bucătărie cu insulă; cafea și culoarea laptelui în birou și dormitor. Mobilier și accesorii interesante: scaune și fotolii din răchită, rafturi deschise, un candelabru spiralat plat, un ceas mare de perete. Acest design modern de cameră de zi vrea să ia în considerare din nou și din nou, de fiecare dată găsind noi detalii interesante. Designul modern al camerei de zi poate fi orice, dar în acest proiect, funcționalismul Bauhaus, principiile neoplasticismului și constructivismului și, desigur, dorința de individualitate sunt combinate armonios.

Citește mai mult  București: apartament de 33 mp.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: