Cabană de cărămidă cu două etaje cu saună: arhitect Ksenia Eliseeva

Rețeta pentru o casă spațioasă este simplă: un minim de compartimentare, mobilier ușor și mobilier ușor. Să luăm un exemplu de interior al designerului Kseniya Eliseeva și să vedem cum o cabană mică poate fi transformată într-un tărâm al libertății și confortului.

Designul 3d al camerei de zi: motto-ul camerei este finisaje simple, zonare moale și spațiu maxim.

Informații despre casă: căsuță din cărămidă cu două etaje de 124 mp. În satul Beryozky de lângă Novosibirsk.

Proprietarii apartamentului: o familie cu doi copii.. copii de doi și patru ani.

Dorința clientului: Interior spațios și funcțional.

Planul primului etaj.

Planul etajului 2.

Cabana are o amprentă mică, astfel încât numai lista cea mai esențială de camere sunt incluse. Proprietarii au dorit să păstreze cât mai multă libertate, fără a renunța la mobilierul și echipamentele necesare.

Parter spațiul deschis în care designerul a amenajat bucătăria spațioasă/camera de zi și o mică cămară sub scări pentru electrocasnice. Un perete despărțitor decorativ ușor din lemn a fost folosit pentru a împărți în mod convențional zonele de luat masa și de ședere. Acesta a zonat delicat spațiul fără a-l supraîncărca.

La primul etaj, o scară împarte spațiul interior în două părți: un dormitor principal și o cameră pentru copii.

Casa este situată într-un sat foarte frumos și verde. Arhitectul Ksenia Eliseeva a dorit să păstreze această prospețime naturală în interior. În designul 3D au fost folosite culori pastelate moi, doar doze de culori contrastante au fost folosite ici și colo. Tema bej și roșie mac este evidentă în toată casa. Această schemă de culori crește vizual dimensiunea camerei și, în același timp, combină spațiul interior.

Citește mai mult  Interiorul la modă pe 54 de pătrate: făcut pentru tine

Arhitectul a încercat să nu aglomereze spațiul de locuit: dacă este un perete despărțitor, atunci acesta nu are greutate; dacă este o scară, atunci are o balustradă din sticlă.

Învelișul de sticlă al scării nu numai că face ca urcarea să fie sigură, dar o și "dizolvă" vizual împrejurimile sale.

Sala de mese cu o masă de sticlă slab lizibilă. Zona de luat masa este proiectată astfel încât să nu supraîncarce zona de oaspeți.

Baia de lângă camera de zi este împărțită în două jumătăți, iar o jumătate este transformată în saună. Spațiul rămas găzduiește, de asemenea, o mașină de spălat și un uscător, pe lângă o toaletă și o chiuvetă; mașina de spălat și uscătorul au fost integrate într-un dulap.

Deoarece camera copiilor este destinată pentru doi copii de sexe diferite, aceasta este decorată în alb neutru, cu accente colorate ocazionale.

Pentru a face loc pentru jocuri, clienții au solicitat mai mult spațiu în centrul camerei, în camera copiilor.

Abundența de alb din dormitorul principal este diluată cu incluziuni roșii.

Dulapul lung și jos de sub fereastră este combinat armonios cu zona de budoar cu o masă de toaletă.

Baia de la primul etaj are o configurație non-standard. În "holul" alungit designerul a instalat un lavoar dublu.

Baia poate satisface o familie cu gusturi diferite: o baie.. pentru cei cărora le place să se înmoaie și să se relaxeze, o cabină de duș.. Pentru cei care preferă un duș revigorant.

Alte modele de cabană

Căsuța din proiectul realizat de Charman-design Căsuță dintr-un proiect al studioului de arhitectură Totan Kuzembaev Căsuța dintr-un proiect al firmei de arhitectură DIA
Citește mai mult  Un loft elegant pe locul unui pod rece: designerul Ekaterina Gracheva
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: