Detectivul și Jocul abilităților

Este interesant să studiezi aceeași poveste – un film și remake-ul său. În "The Detective" ( 2007 ) un remake al "Game of Thrones" ( 1972 ) de exemplu, interioarele s-au schimbat radical. Am decis să comparăm munca decoratorilor din diferite perioade.

În 1972, Joseph Mankiewicz a realizat un film numit "Game of Thumb", Anthony Shaffer a scris scenariul propriei sale piese. Remake-ul acestui film din 2007 ne interesează nu doar pentru că în "The Detective".. același actor ( michael kane ) în rol principal. Nici măcar nu e vorba că are un rol opus: în primul film a jucat rolul unui îndrăgostit, în cel actual e un.. soțul. Deci, să comparăm filmul "The Detective" și filmul Game of Thrones.

Am făcut cunoștință cu "The Detective" de la un client care își dorea cu adevărat un interior "stilat". Multe dintre lucrurile pe care am început să le desenez au primit feedback: reci, incomode, nu sunt pentru oameni. Până când, în sfârșit, am introdus în interior piese umanizate, de inspirație vintage – canapeaua Chesterfield, măsuța apoteotică, taburetele din lemn. Totul se desfășoară pe fundalul unor pereți cu tencuială aspră și instalații ciudate. În acest proces, clientul a achiziționat un pat de fetiță și perdele fără greutate pentru ferestre, iar de "Detectivul" nu a mai rămas nici urmă. Aceste filme ne-au arătat multe, atât mie, cât și clientului. Pentru a ajunge la o asemenea extremă ca puritatea stilului este nevoie de multă muncă. Că e greu să trăiești într-un interior minimalist fără să fii un adevărat ascet. Oamenii obișnuiți să scape de lucrurile inutile se vor simți inconfortabil într-un mediu victorian, printre mii de fleacuri. Atunci când alegeți imaginea viitoarei dvs. case, nu trebuie să vă inspirați doar din imagini frumoase, ci și să vă gândiți la propriul dvs. mod de viață. V-ați simți confortabil într-o imagine pe un ecran??

Am făcut cunoștință cu The Detective datorită unui client care își dorea cu adevărat un interior "în stil". Multe dintre lucrurile pe care am început să le desenez au primit feedback: erau reci, incomode, nu erau pentru oameni. Până când, în sfârșit, am introdus mobilier umanizat, de inspirație antică – canapea Chesterfield, masă de apoteotic, taburete din lemn. Toate acestea se desfășoară pe fundalul unor pereți cu tencuială aspră și instalații ciudate. În acest proces, clientul a achiziționat un pat de fată și perdele fără greutate pentru ferestre, iar "detectivul" nu este nici o urmă. Aceste filme ne-au arătat mie și clientului multe lucruri. Că e nevoie de mult pentru a merge până la extrema purității stilului. Că e greu să trăiești într-un interior minimalist fără să fii un adevărat ascet. Oamenii care sunt obișnuiți să scape de lucrurile inutile se vor simți inconfortabil într-un decor victorian, printre o mie de lucruri mărunte. Alegerea imaginii viitoarei case, nu ar trebui să vă inspirați doar de imagini frumoase, ci și să vă gândiți la propriul mod de viață. V-ați simți confortabil într-o imagine de pe ecran??

Ascundeți

Am decis să studiem cum s-a schimbat scenografia filmului în 35 de ani.. interioarele din aceeași parcelă.

Citește mai mult  Casă mare din lemn: designer Olga Derevleva

Sinopsis de

Tânărul coafor Milo Tindle este invitat la vechea vilă a renumitului autor și aristocrat Andrew Wyke. Se întreabă în sinea lui de ce a fost invitat, pentru că soția unui scriitor în vârstă.. Amanta lui Milo. Răspunsul este simplu: soțul, priceput la trucuri de detectiv, a decis să joace un rival…

Sir Andrew ghicește legătura și este chiar dispus să o lase pe soția infidelă să plece. Și pentru a asigura un conținut decent, îi oferă amantului soției sale… pentru a-și jefui propria casă. Milo va recupera bunurile furate și va primi banii, iar scriitorul Asigurare împotriva furturilor.

În concluzie, avem de-a face cu două filme intense din punct de vedere psihologic, fiecare cu o componentă foarte vizibilă în plus față de intrigă interior.

Decorul jocului este un vechi conac englezesc.

Casa din Game of Thrones — este un conac tipic de modă veche, atât în interior, cât și în exterior. Și în filmul modern "The Detective" aspectul clasic al clădirii este păstrat, dar interiorul este decorat în spiritul arhitecturii și designului britanic modern.

Un conac din "The Detective", de asemenea, în stil clasic, dar plin de mobilier modern.

Anthony Gormley a realizat instalații sculpturale, iar Gary Hume este responsabil pentru lucrările de artă de pe pereți și pentru designul mobilierului de celebrul Ron Arad.

Holul din Game of Thrones are arcade cu lănțișoare și decorațiuni atractive pentru scări.

Sala

La intrare, te așteaptă spațiul deschis al camerei principale, centrat în primul caz de scara ( bogat sculptată. fotografie de mai sus ). În cel de-al doilea film, centrul camerei de zi este un lift ( vezi. foto mai jos ). Ascensorul a fost, desigur, o provocare tehnică majoră pentru realizatori.

Salonul din "The Detective" este un spațiu pe jumătate gol, centrat în jurul unei puțuri de lift transparente și a unei mese în mijlocul camerei.

 • Halley 755 Masă din sticlă de Mathias, design de Codato Lino.
 • Masă Amari – 1300 din fabrică BoConcept.
 • Masă Meduse de Casamania, design de GAMplusFRATESI.
 • Masă de alun din fabrica Cattelan italia.

În ambele filme, regizorii au apelat la efecte speciale pentru a crea o atmosferă subtilă.

În "Game of Thrones" sunt numeroase păpuși mecanice controlate ca niște marionete de personajul lui Laurence Olivier.

În "The Detective" astfel de efecte sunt metamorfozele luminii, cu care interiorul suferă schimbări fascinante pe parcursul filmului.

O soluție de iluminat inteligentă face ca decorul camerei să fie aproape de prisos.

 • Oglindă Wash 64PXL de Traxon.
 • Panoul Modul 16 SMD din fabrica Traxon.
 • Candelabru La Colilla de Santa & Cole, proiectat de Riart Carles.
 • Candelabru Yang / Yang touch de Artemide, design Bevilacqua Carlotta de.
Citește mai mult  Funcționalitate și prospețime: un apartament cu două camere în stil modern

Camera de zi

Acțiunea abia iese din casă și se desfășoară în patru încăperi principale. Este o cameră de zi, un birou, un dormitor pentru soție și amantă, o cameră de oaspeți.

Camera de zi a filmului Game of Thrones. Vedem numeroase statuete, manechine, lămpi de podea, veioze, rafturi și o masă de șah cu figuri neobișnuite interiorul este extrem de detaliat. Singurul lucru care se află în contradicție cu această multitudine de obiecte și finisaje este designul dur al șemineului. Și chiar și fotoliile și canapelele vechi și uzate arată minimalist în astfel de împrejurimi.

Interesant, de asemenea, pentru scaunul cu aripi, sau urechile, așa cum este cunoscut, în care stă Michael Caine. În zilele noastre, doar producătorii de mobilă leneși nu au "exersat-o" acest model din toate punctele de vedere.

Primele exemple au văzut lumina zilei în timpul regelui Carol al II-lea, în secolul al XVII-lea. Pe atunci, aceste fotolii deosebit de carismatice îi protejau pe englezi de curenți de aer datorită spătarului înalt și aripilor de o parte și de alta.

În "A Skilled Game", decorul este detaliat, iar decorul conacului englezesc este reprodus cu fidelitate.

 • Scaunul 232C al lui Arthur Brett.
 • PR497-SC din fabrica Casa Pagoda.
 • Fotoliu 160-32 JULIETTE LOOSE BACK CHAIR din fabrica Baker.
 • Fotoliu Chippendale Wing din fabrica Dudgeon Sofas.

Camera de zi din filmul "detectiv". După 35 de ani, se poate presupune că proprietarul a crescut pe el însuși și nu mai are nevoie să se înconjoare cu bibelouri.

Un cadru ascetic accentuează, dimpotrivă, profunzimea pasiunilor care se dezlănțuie în sufletele personajelor. Pereții din beton, aproape goi, intră în dialog cu eficiența tehnologică maximă a tuturor sistemelor interioare. Se pare că există un panou de control pentru orice în casă.

Selecția de fotolii de designer din living este deosebit de interesantă: Ron Arad este "modest" — din cele patru fotolii, unul este de un alt autor.

Camera de zi nu este confortabilă; șederea pe fotolii de design nu este foarte confortabilă.

 • Fotoliu Alaska din fabrica Cattelan italia, design Nanni Emilio.
 • Scaun Moreover by Vitra, design de Arad Ron.
 • Scaun Bad Tempered de Vitra, design de Arad Ron.
 • Scaun Pick din fabrica BBB emmebonacina, design Benshetrit Dror.

Cabinet

Studiul scriitorului în Game of Thrones este realizat în cele mai bune tradiții ale romanelor polițiste: fiecare colț are propriul său mister. De exemplu, un seif care este ascuns în spatele tablei de darts. Se deschide doar atunci când săgeata lovește ținta.

În această imagine avem de-a face cu mobilier de birou din piele. Majoritatea articolelor sunt tapițate în capitoné. Este o tehnică foarte comună în mobilierul tapițat contemporan, dar acum este folosită în scopuri decorative În antichitate, însă, era mai degrabă o necesitate tehnică. Chestia este că, fără o astfel de cusătură regulată, căptușeala nu ar fi fost deloc plată.

Studiul din "Game of skills" prezintă mobilier tradițional.

 • Sillon Perseus de Canella Mobiliario.
 • Stoccolma de Mascheroni.
 • 1241-38 Scaun cu aripi din fabrica Leathercraft.
 • Fotoliu SF29502T-20 din fabrica Casa Pagoda.

Biroul stăpânului casei din "Detectivul" de asemenea, plin de mister. Un raft se transformă într-o ușă glisantă.

Un balansoar proiectat de Ron Arad arată ca un obiect cosmic. Impresia este întărită de instalația de iluminat din fundal, cu particulele sale stivuite aleatoriu.

Citește mai mult  Schema unui apartament cu două dormitoare în Kazan: designer Olga Sultanova

Astfel de fotolii, pe care este confortabil să stai / să te întinzi, se numesc fotolii de relaxare. înclinare ). Acestea sunt destul de des oferite de producătorii de mobilier modern.

Studiul din "The Detective" sugerează mai degrabă o reflecție meditativă decât o muncă de birou.

 • Fotoliu S 826 de la fabrica Thonet, design Boehme Ulrich.
 • DS 166 de de Sede, proiectat de Ruiter Hugo de.
 • Fotoliu Voido de Magis, design de Arad Ron.
 • Fotoliu 35H de Ligne Roset, design de Sofia Frederic.

Dormitor

În Game of Thrones dormitorul are o față umană mai pronunțată. Și chipul gazdei însăși nu rămâne un mister. E prezentă în fotografii și portrete.. o vedem și pe ea.

În Game of Thrones, dormitorul este un teritoriu feminin, cu un baldachin, numeroase textile și accesorii.

 • Pat Rannock din fabrica Dream Master.
 • Pat Visionnaire Cador de la fabrica Ipe Cavalli.
 • Copac de viață pat de la fabrica Și așa la pat.
 • Pat Nuvola de la fabrica Cantori.

Bisazza soția și amanta personajelor principale este prezentă în cadre doar sub forma unui manechin îmbrăcat într-o mantie de piele.

Poate de aceea interioarele dormitorului sunt atât de uscate.. totul este pur funcțional. Chiar și un acvariu cu pești vii lângă perete nu este mai puțin sculptural decât lămpile de podea din apropiere.

Singurul mod prin care îți dai seama că este un dormitor în "The Detective" este dacă este un pat în el.

 • Pat din ALUMINIU pat SOFT pat de MDF Italia, design Bettoni Francesco.
 • Pat CND 2000 de Casamilano.
 • Pat Centro de ruf | Betten, design de Panreck + Klein.
 • Pat CAPRERA LETTO de Orizzonti, design de Orizzonti.

Camera de oaspeți

"Joc de îndemânare" Nu e chiar o cameră de oaspeți. După cum explică însuși proprietarul, soției sale îi plac dușurile, iar lui îi plac băile. De aceea, această cameră este mai des ocupată de el.

De fapt, acesta este dormitorul soțului exilat, care nu este deosebit de împodobit: patul cu cei doi stâlpi de la căpătâi este mai degrabă simplu, comoda înaltă pare cam grea.

Mobilierul greu din dormitorul de oaspeți subliniază utilizarea frecventă a acestuia de către protagonist.

 • N331 comoda N331 de Aldo Moletta.
 • Arthur Brett 1988 comoda cu sertare.
 • Dresser 5374 QUEEN ANNE CHEST de la fabrica Baker.
 • Dulap cu 7 sertare din fabrica Leeny-Jones.

Și aici, în baie, este ceva la care să te uiți: cada însăși este placată cu panouri din lemn.

Panoul original de lângă toaletă O panglică lungă de cuvinte încrucișate desenată în așa fel încât să semene de departe cu un ornament. Profitați de acest dispozitiv decorativ: vă puteți "juca cu cuvintele" pe plăci cu un marker lavabil.

Baie mică în "Game of Thrones", decorată cu gresie și mozaicuri.

 • Mozaic Pixel Art de Sicis.
 • Mozaic Vibration Noir de Bisazza.
 • Mozaic Denis Colomb de Carocim.
 • Mozaic de sticlă3 din fabrica Sicis.

În "Spintecătorul" camera de oaspeți devine fundalul penultimului act al unei bătălii între două minți extraordinare.

Panoul sculptural de pe perete luminează camera în roșu. Dar această căldură este înșelătoare și înspăimântătoare, pentru că în scena următoare, unul dintre protagoniști este pe cale să moară.

O oglindă alcătuită din fragmente este un simbol al fragilității și al instabilității.

 • 50-0171 oglindă de Christopher Guy.
 • Oglinda 50-2867 de Christopher Guy.
 • Oglindă 50-2631 de Christopher Guy.
 • Oglinda Pablo de fabrica Zanotta, design de Rosa Gabriele.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: