Dormitor și baie într-un apartament de garsonieră: SNOU Arhitectură de proiect

Dormitor cu baie – semnul distinctiv al acestei soluții de design. Baia aparent discretă este ascunsă în spatele semnului elocvent YES. Un interior – visul oricărui burlac adevărat

Amenajare interioară pentru un om autosuficient de către SNOU Project – participant la concursul Best Apartment Design.

Pe o suprafață de 70 mp. m proiectanții biroului de arhitectură SNOU Project au creat un adevărat buncăr de burlac Un refugiu din lumea exterioară, cu tot ce aveți nevoie. Împărțit în zone publice și private printr-o diferență de nivel de podea. Spațiul public este format din hol de intrare, bucătărie, living. În zona privată, există un birou, o baie neagră brutală în dormitor și o baie. Cada de baie din dormitor nu are nici o separare. Singura "barieră" servesc literele mari albe YES, așa cum se vede în fotografia de baie din dormitor. Aceste scrisori.. nu este doar o simplă decorațiune, ci o piesă de mobilier cu drepturi depline. Pe ele puteți așeza câteva pahare de vin, ca în fotografia cu baia din dormitor. Designul interior urmează tendințele conceptului modern de arhitectură durabilă. Pereții despărțitori care lasă să pătrundă lumina conferă clădirii o izolare completă. Chiar și baia este separată de restul apartamentului cu sticlă, care devine opacă atunci când este necesar prin utilizarea de Smart Glass.

Citește mai mult  Casa de țară Jazz: designerul Alexei Katyushin
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: