Garsonieră în stil ultramodern: Proiect de SNOU project

Apartamentul YES, la care au lucrat arhitecții proiectului SNOU, demonstrează cu exactitate crezul biroului: interiorul ar trebui să fie o reflectare a personalității, hobby-urilor și viziunii asupra vieții proprietarului. Accentul este pus pe sinteza dintre om și arhitectură, dintre ființa umană și mediul în care trăiește.

Deschiderea spațiului a fost un element definitoriu al conceptului general al designului apartamentului-studio.

Apartamentul: o garsonieră de 76 de metri pătrați. . într-o casă modernă din cartierul Khamovniki.

Proprietarii apartamentului: Un om activ, pasionat de arta modernă și contemporană.

Dorințele clienților: Crearea unui spațiu neconvențional, multifuncțional.

Amenajarea și mobilarea unei garsoniere.

Casa în care se află acest apartament a fost proiectată de arhitectul Vladimir Plotkin. Clădirea este un exemplu excelent de arhitectură modernă neo-modernistă.

Cu toate acestea, amenajarea existentă a apartamentului nu a fost luată în considerare în totalitate de către proprietarul.. Pentru un iubitor de artă cosmopolită și contemporană.. clientul a dorit ceva ieșit din comun, dar în același timp confortabil și compatibil cu hobby-urile sale. Arhitectura clădirii și preferințele proprietarului au determinat direcția de bază a interiorului deschidere. Absența pereților despărțitori a creat un spațiu multifuncțional cu zone care curg ușor: holul și mansarda, camera de zi, sufrageria și bucătăria sunt separate una de cealaltă bucătărie- camera de zi.. dormitor- baie.

Interacțiunea dintre diferitele zone este creată de materialele plastice ale podelei și pereților, care, în conformitate cu conceptul arhitecților, sunt executate din același material beton cerat. Întregul spațiu al atelierului a primit o formă sculpturală, în care a fost implantat întregul mobilier al garsonierei: mobilierul, instalațiile și dotările, precum și unele obiecte de artă care se referă la exemple cunoscute de artă contemporană. Cum ar fi compozițiile de text și fonturi folosite în pictură de către avangardiștii de la începutul secolului XX și împrumutate ca tehnică de către unii pictori și sculptori moderni.

Citește mai mult  Cum să găsiți loc pentru o altă cameră în apartament

Apropierea tonurilor și texturilor materialelor de finisare creează un sentiment de integritate a spațiului.

Poziționarea paralelă a rafturilor, o canapea lungă și un bar dau disciplină interiorului și stabilesc reguli clare pentru existența sa.

Treptele care duc la zona privată pot fi folosite ca scaune suplimentare.

Pentru a izola zona privată, cada și patul sunt ridicate pe un "piedestal", podium înalt.

Bucătăria îi întâmpină pe oaspeți chiar la intrare. Funcționalitatea sa strictă este subliniată de puritatea și sobrietatea mobilierului.

Un pat rotund care seamănă cu o farfurie zburătoare se potrivește perfect cu interiorul ultra-tehnologizat.

Cada neagră, care atrage atenția, este încastrată în podiumul înalt. Crearea sa a fost aprobată atât de proiectantul casei, cât și de departamentul de arhitectură.

Ghișeul barului combină zona publică cu cea privată puteți bea un pahar de vin bun în timp ce stați în camera de zi sau în timp ce vă înmuiați în cadă.

Baie ascunsă în spatele unui geam de sticlă inteligent. Sticla poate fi transformată în sticlă mată opacă, dacă este necesar, prin simpla întrerupere a alimentării.

În baie, designul grafic generos este combinat excelent cu formele fluide ale instalațiilor sanitare.

Proiecte de apartamente mici

Interiorul apartamentului dintr-un proiect al firmei de arhitectură și design Eurostroy Management Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul unui apartament dintr-un proiect al firmei de arhitectură SL project
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: