Dragoste cu și fără reguli

Am primit o scrisoare de la Natalia Manokhina, care este pur și simplu îndrăgostită de casa personajului principal al filmului "Dragoste după reguli și fără reguli". Și, după cum se pare, nu este singura. Au trecut 8 ani de la lansarea filmului, dar lumea încă se bucură de interioarele din film.

Tânărul playboy Harry Sanborn ( Jack Nicholson ) este un burlac convins. În ultimii 40 de ani, s-a întâlnit exclusiv cu femei sub 30 de ani. Dramaturgul de succes Erica ( Diane Keaton ) cu siguranță nu este genul lui: are peste 50 de ani și este mama ultimei sale aventuri. Este posibilă dragostea între ei??

Casa perfectă pe malul oceanului

Toate filmele lui Nancy Meyers au un design deosebit și o distribuție de excepție. Am scris deja despre "Exchange Holiday" și complicații simple. Dar în dragoste cu și fără.. — favorit recunoscut printre cele mai discutate. Filmul îi are în rolurile principale pe Diane Keaton și Jack Nicholson, legende ale Hollywood-ului. Dar pentru mulți cinefilii, a fost casa personajului principal. Și, deși filmul este vechi de câțiva ani, interioarele sale sunt încă copiate de mulți designeri. Ce le face atât de atrăgătoare?

Artiștii și designerii au devenit atât de serioși încât au elaborat chiar schițele unei case care nu a existat niciodată. Bucătăria care iese din casă, de exemplu, nu există în casa reală în care a fost filmat filmul.

Citește mai mult  Casă cu acoperiș de sticlă: designerul Duilio Damilano

Camera de zi

Povestea este cea a unei case de pe plaja Hamptons. Interiorul său ar avea un aer foarte special trai pe malul oceanului, o mulțime de aer și lumină, briză proaspătă de mare, soare strălucitor.

Culoarea. Principalul avantaj al acestei case este.. o imitație subtilă a texturii unui mediu natural. Paleta de culori- De la alb-deschis și cremos la cremos, contrastând lumina și întunericul.

Layout. Camera de zi este, de obicei, amenajată în mai multe zone diferite, împărțindu-le în funcție de culoare și de diferite materiale de decor. Artiștii filmului și-au asumat un risc și au unificat salonul cu un covor cu dungi albe și albastre, aproape de dimensiunea Rhode Island. Nu există cu adevărat un astfel de covor: pentru a uni spațiul uriaș al camerei de zi într-un singur întreg, decoratorii au cusut două covoare diferite împreună. Utilizarea inteligentă a culorilor.. Luminați pereții, tavanul, mobilierul și scările Vă permite să unificați și mai mult spațiul.

Am găsit console foarte asemănătoare – din lemn de arin, cireș, mango și sicomor misterios.

 • Consolă Chariot de Ensemble London, design Hutton John.
 • Consolă Art. 4840 de la fabrica Comptoir de Famille.
 • Cantilever 4555 de la fabrica Selva.
 • Cantilever 4818 din fabrica Phillippe Selva Home.

Iluminat. Principală- lumina soarelui pătrunde prin ușile franțuzești cu pereți întregi. Ca să terminăm Luminile din colțurile zonei tapițate sunt aliniate ca un ceas, la înălțimi diferite și pe picioare diferite.

Mobilier. Este din belșug, dar nu pare voluminos, și aproape totul este adunat în jurul pufului uriaș. Canapelele deschise la culoare sunt pline de perne.. cu dungi și florale. Mese antice vechi din lemn închis la culoare protejează ca niște paznici zona de ședere.

Accesorii. Un ceas suedez de podea de formă uimitoare, sfeșnice de diferite înălțimi, corali, pietre în vase de sticlă și flori, flori, flori, flori… Deasupra șemineului ( sunt în alte camere )- o pictură a artistului californian contemporan Kenton Nelson.

Colțul de lectură. Este singurul colț izolat din sufragerie. Rafturi de lumină se îmbină cu peretele. Varietate colorată de cărți de artă- ca niște lumini strălucitoare. Pentru a pune puțin la pământ interiorul luminos, decoratorii au folosit mobilier de culoare închisă fotolii de răchită și o masă.

Citește mai mult  Apartament în Kazan: 56 mp.

Scaunele din răchită arată bine în casa de la țară, dar și pe gazon.

 • Fotoliu Oasis de la fabrica POINT.
 • Fotoliu Alga din fabrica POINT.
 • Fotoliul Havana de la POINT.
 • WE 25 26 fotoliu din fabrica Gervasoni, design Navone Paola.

Sala de mese

Sufrageria nu se potrivește nici cu livingul, nici cu bucătăria ( deși seamănă cu schema de culori a acestora- alb și bej ) și într-o cameră separată între ele. Pe rafturile înalte Farfurii de epocă, farfurii, boluri, supiere, castroane… Lângă masa rotundă, scaunele sunt adunate în hăinuțe uimitoare, ornamentate cu plante, fiecare "veșmânt" atașat cu o mulțime de noduri. Luminează zona de luat masa lumina de la un candelabru american din fier forjat.

Cui nu i-ar plăcea această sufragerie?! Și elementele pentru crearea unui interior confortabil au fost colectate în selecția noastră.

 • Plafonieră Alba de la fabrica Cantori.
 • Covor din bumbac din fabrica Cantori.
 • LK132 PEONY PEONY WALL SCONCE sconce din fabrica Baker.
 • Farfuria Lebăda de la fabrica Meissen.

Bucătărie

Cinefilii uimiți după vizionarea acestui film s-au repezit la designeri cu o cerere de a repeta exact designul acestei bucătării în casele lor- până la ultimul detaliu. În bucătăria personajului lui Diane Keaton există două zone: una pentru gătit și alta pentru relaxare (un pat de zi lângă ușa care duce spre ocean ). Ele sunt separate de un blat de lucru din marmură de Carrara.

Culoarea. Contrastul dintre lumină și întuneric: pereți clari, muluri ușoare și podele din lemn închis, scaune și blaturi de lucru din granit negru. Mânerele roșii ale întrerupătorului de pe aragazul cromat se aprind ca niște faruri. O atingere interesantă.. șorțul de bucătărie este revoluționat cu plăci de cărămidă albă aceste plăci se găsesc adesea pe pereții subterani.

Mobilier. Albul a bătut toate recordurile aici: bucătăria are o mulțime de mobilier, toate cu fronturi albe. Culoarea face ca bucătăria amenajată să pară spațioasă și luminoasă. Accentuați mânerele de culoare închisă de pe sertare pentru a vă asigura că nu vă scapă nimic.

Dumneavoastră și mii de alți iubitori de bucătării vă puteți transforma visele în realitate. Bucătăriile albe nu mai sunt neobișnuite în România – am ales câteva bucătării care seamănă cu prototipul de la Hollywood.

 • Bucătăria Chelmsford din fabrica Neff.
 • Bucătărie NEWPORT de Cheminees Philippe.
 • Bucătăria ALNOCLAIR de la fabrica Alno.
 • Bucătărie Empire Magnolia de Rotpunkt.
Citește mai mult  Apartament cu elemente de loft: designer Anna Ishutova

Echipamentul. În bucătărie.. două chiuvete! pe "insulă" — cu un robinet Kohler și un robinet separat o chiuvetă neobișnuită integrată în blatul de bucătărie. Deasupra marelui lup.. o hotă de extracție uriașă. Mașina de spălat vase, la fel ca și compactorul de gunoi, este integrată în bucătăria insulară.

Interesant: Blaturile de lucru au fost realizate din placaj și vopsite pentru a arăta ca piatra, dar dulapurile de bucătărie reale au fost scoase la licitație pe eBay după filmare.

Dormitor

Zona de dormit. Personajul principal este obsedat de culoarea albă. Îl preferă nu numai în haine, ci și în interioare.. Un pat king-size cu o căpătâi tapițată, lenjerie de pat, huse pentru scaune, perdele și punctul culminant al camerei șemineu mare alb. O tehnică interesantă: lângă pat sunt așezate două mese de configurații diferite rotund și pătrat. Și o mulțime de locuri diferite pentru a gândi ( pentru unii este o distracție goală, pentru ea.. lucru )- otoman, pat de zi, scaune, fotoliu cu puf… Această zonă este mărginită de un covor drăguț, de culoare nisip (, de asemenea în dungi! ).

Sunteți singur? Nu disperați! Cumpărați un pat king-size și poate că viața dumneavoastră, ca și cea a eroinei din film, se va schimba în bine mâine!

 • Pat Danubio de Bodema, design de Studio R.E.S.
 • Pat LE08 de Carpanelli.
 • Pat Jaqueline de IMAB Group Pensare Casa.
 • Pat LINOSA PLUS de Orizzonti, design de Orizzonti.

Colțul de lucru. Ce poate fi mai frumos? În fiecare dimineață, să te duci la lucru în sunetul valurilor oceanului care se lovesc de țărm! Birou mare și confortabil, amplasat într-un bovindou direct lângă fereastră. O astfel de combinație.. dormitor și birou.. Nu pentru mult timp, în curând, un romantism amețitor al celor peste 50 de ani va schimba totul!

Luați exemplu de la interior și puneți o canapea confortabilă în dormitor. Simțiți-vă ca o veritabilă Madame de Pompadour!

 • 135-42 SAVANNAH SAVANNAH CHAISE LOUNGE de Baker.
 • Tout de suite de Collection Pierre.
 • Fotoliu Salon de Rossi di Albizzate, design Thun Matteo.
 • JULIETTE LOOSE BACK CHAISE din fabrică Baker 160-65.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: