Elena Krancheva despre dragoste, modă și mobilier

Va câștiga mobilierul clasic de living în stilul contemporan sau bătălia a fost pierdută dinainte?? Elena Krancheva, CEO al New House Design, vorbește despre acest lucru și despre modul în care dragostea schimbă piața de mobilier.

Elena Krancheva a făcut cunoștință cu piața de mobilă în 1994, când a studiat la Universitatea de Stat din București – a început să lucreze cu fabrici italiene pentru a-și îmbunătăți cunoștințele de italiană. După ce a lucrat într-un important salon de design interior, Elena a fondat New House Design. Din 2001, această companie reprezintă în România mobilierul și accesoriile unor mărci italiene celebre.

Despre afaceri. Am vrut să creez un grup de fabrici care să facă mobilă frumoasă, de înaltă calitate, care, și asta este esențial.. Mi-ar fi plăcut. Un alt imperativ.. Fabricile trebuie să realizeze produse necompetitive care pot fi folosite pentru a crea orice stil de interior. Printre partenerii noștri se numără fabrici care produc bucătării și uși, precum și proiecte complexe, mobilier tapițat, camere de zi, dormitoare, birouri, corpuri de iluminat, diverse accesorii și lenjerie de pat.

Despre dragoste. Ne ocupăm în principal de clasice și art deco. Nu există fabrici minimaliste în grupul nostru de parteneri. Există o explicație simplă pentru acest lucru: cred sincer că munca poate fi eficientă doar dacă iubești din toată inima ceea ce faci. Produsele fabricilor cu care lucrează compania mea reflectă și gusturile mele.

Despre modă. Cred că stilurile moderne.. este în multe privințe trecătoare, dar clasică.. de o manieră pe termen scurt. Trăim într-o climă în care soarele este rar și cea mai mare parte a anului este rece, dar clasicii ne aduc confort și căldură.

Citește mai mult  Cum să devii o prințesă

Despre mentalitate. Cred că este o chestiune de înțelegere și încredere reciprocă între parteneri. Mi se pare că italienii sunt cei mai apropiați de noi din punct de vedere al mentalității. În plus, eu lucrez doar cu fabrici situate în nordul și centrul Italiei.

Despre tendințe. Stilul care este cel mai popular astăzi.. este o linie destul de austeră, cu materiale scumpe și naturale. Produsele care prezintă structura lemnului natural, care adaugă căldură și confort interiorului, devin din ce în ce mai populare. În cazul mobilierului tapițat clasic, țesăturile monocrome sofisticate devin din ce în ce mai căutate, deși în trecut acest lucru se întâmpla mai mult în cazul produselor moderne.

Despre Impact. Combinația dintre diferite tipuri de sticlă și metal este din ce în ce mai răspândită. În timp ce în trecut întâlneam doar sticlă transparentă, acum vorbim mai des de sticlă neagră sau gri fumuriu. Incrustațiile metalice se găsesc acum nu numai în produsele moderne, ci și în așa-numitele "clasice moderne"

Despre inovare. În general, inovarea- este mai mult ca minimalismul, de exemplu, mobilierul modern pentru camera de zi. Totul este mai conservator în interioarele clasice. În producția de mobilier clasic este o altă întrebare, cât timp vor exista meșteșugari care pot face astfel de produse.

Despre produse noi. La IMM COLOGNE 2015 din Köln, unul dintre partenerii noștri a fost fabrica Reflex, care în acest an s-a concentrat pe o nouă colecție de iluminat. Candelabrele prezentate sunt foarte versatile – sunt reglabile în înălțime, pot ilumina diferite zone ale camerei și se potrivesc în orice interior fie că este vorba de o cameră de zi mobilată în stil clasic, în stil modern, fie de o cameră de zi modernă în stil tradițional.. În plus, compania a prezentat și o nouă colecție de birouri pentru acasă, bazată pe o combinație de lemn și sticlă.

Citește mai mult  Santa Cantori despre tendințele în materie de mobilier și stilul italian
Cinci dintre cele mai izbitoare culori de primăvară Potrivit Elenei Krancheva, cele cinci piese de primăvară cele mai izbitoare din noua colecție:
Noua colecție a fabricii Zanaboni combină piesele clasice cu o tehnologie originală: ornamente aurii aplicate pe sticlă, care este preacoperită cu lac negru, lucru care poate fi observat pe exemplul unei comode, și mobilier moale în stil Art Deco.
Villari este renumit pentru producția de porțelan cu placare cu aur de 24 de kilometri. Anul acesta a introdus și o colecție de veselă placată cu platină, care poate împodobi și interioarele moderne.
Medeea- este încă singura companie din lume specializată în producția de mobilier în stilul
Românesc modernă. Panourile din bronz antic adaugă o notă de eleganță dormitorului.
Reflex caută în mod constant atât forme noi, cât și materiale noi pentru produsele sale. De exemplu, recent au fost brevetate mai multe tehnici noi pentru producția de mobilier din sticlă. Exemplul unui contor de bar arată unul dintre acestea: "paiul de Viena".
Combinația de palissandru, piele și catifea face ca canapeaua Mobilidea Maxim să fie practică și elegantă. În plus, posibilitatea de a face o compoziție la alegere o face mai versatilă.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: