Experiența personală. Apartament pentru un arhitect în două luni

Arhitecți ARCH.625, care a lucrat la interiorul apartamentului W_G+BET ON, are un stil propriu recunoscut: în el, minimalismul dur se armonizează cu căldura și confortul, iar arhitectura modernă pare ușoară și monumentală în același timp.

Apartament W_G+BET ON de 230 m². Apartamentul, situat într-un club house din București, este opera unui arhitect.

Interiorul său, proiectat și realizat de Serghei și Natalia Nasedkin, este atât tehnologic avansat, cât și confortabil. Este un spațiu original, interesant, care, în același timp, este doar un fundal pentru o persoană și, ca o oglindă, reflectă personalitatea proprietarului său.

Layout

Autorii au încercat să creeze un spațiu de locuit care poate fi ușor de transformat pentru nevoi specifice și diferite scene de viață. Apartamentul are o dispunere liniară: camerele mari sunt discrete și curg una în alta, schimbându-și funcția. Izolația este păstrată, cu pereți despărțitori din sticlă călită și perdele pe șine de aluminiu. O parte din rolul de zonare este atribuit rafturilor, dulapurilor și ecranelor. Un sistem alb de încălzire prin pardoseală asigură un volum mare în zona de living.


Citește și:

  • Serghei Nasedkin despre moda arhitecturală
  • 25 de dormitoare în stil minimalist
  • 5 idei pe care le-am luat din apartamentul arhitectului Marko Piva

Materiale

În interior au fost folosite numai materiale naturale ( lemn de tec și stejar ) beton, sticlă într-o schemă de culori albe transparente. Mobilierul, pereții despărțitori și alte accesorii capătă o formă simplă, tridimensională. Interiorul este tehnologic, dar această calitate este ascunsă în spatele senzației generale de confort.

Citește mai mult  Cum de a transforma o cameră de zi într-o grădină

Camera de zi

Camera de zi este dotată cu canapele modulare tapițate în lenjerie 100% naturală, care sunt proiectate de ARCH.625. Zona de lounge poate fi transformată pentru a viziona televizorul, pentru a alinia o căruță pentru ceaiul de după-amiază, pentru a crea o zonă de dormit. Există geamuri panoramice pe două laturi ale camerei de zi și un sistem de depozitare pe celelalte două laturi.

Bucătărie

În bucătărie, un frontală lăcuită alb mat cu sistem TIP-ON BLUMOTION acoperă întregul perete. Ascunse în spatele frontului se află chiuveta, două frigidere, mașina de spălat vase, mașina de spălat și uscătorul. Doar cuptorul Miele cu funcție de microunde rămâne vizibil pe fațadă. Numeroase spoturi LED deasupra frontului și o masă de insulă cu un aragaz lângă fereastră. Centrul compoziției în zona bucătăriei este masa. Acesta este ETHNICRAFT Slice 3200 x 1100 mm din lemn masiv de tec, neacoperit. Scaunele opace POLY / BONALDO proiectate de Karim Rashid îl completează. Ușoare și elegante, scaunele sunt plăcute de sine stătătoare, dar nu afectează masa. Sunt ușor de utilizat, nu zgârie podeaua.

Dormitor

Cealaltă parte a apartamentului este dormitorul cu ferestre panoramice mari. Există unități de rafturi și un pat de stejar masiv, decorat cu o căpătâi de sticlă. Materialele și formele interiorului dormitorului sunt, bineînțeles, aceleași ca și cele ale livingului: are un fundal alb, pereți despărțitori din sticlă care asigură legătura cu exteriorul pe o parte, cu baia și apoi cu camera comună.. pe partea cealaltă. Lemnul, în acest caz stejarul, joacă rolul de accent.

Baie

Baia din sticlă se deschide în partea dormitorului. Aceasta este o zonă foarte luminoasă și deschisă, care face parte din dormitor. Pentru intimitate, puteți închide perdelele și încuia ușa. Principala "expoziție aici este o cadă masivă căptușită cu beton. În zona de duș, există o bară de duș cu o gură de duș. În toată clădirea sunt folosite robineți de perete albi și robinete din oțel inoxidabil.

Citește mai mult  Apartamentul într-o clădire nouă: Merită să faci un coridor

Iluminat

Iluminat interior alb neutru. Liniile sunt grupate, lumina este distribuită. Perimetrul încăperii este iluminat, precum și iluminarea verticală a coloanelor și a pereților. Toate luminile sunt controlate prin radio din diferite puncte ale apartamentului. În plus, toate corpurile de iluminat sunt reglabile. Toate camerele sunt dotate suplimentar cu detectoare de mișcare și lumini de noapte.

Modele plate interesante

Interiorul apartamentului dintr-un proiect al studioului de design Olga Metlyakova Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de designer Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: