Forme simple și materiale nobile pe 70 m2: design by Design Tochka

Designerii de la Tochka Design au creat un proiect de design pentru un tânăr cuplu cu un copil. Părinții au vrut să facă spațiul confortabil: potrivit pentru primirea oaspeților, pentru a se juca cu copilul și pentru a se relaxa cu familia. Toate aceste sarcini au fost rezolvate, creând un interior minimalist, în care un rol important este acordat funcționalității.

Suprafața de podea: 702

Înălțimea tavanului: 3

Număr de etaje: 4/11

Câte camere: 3

Zona de bucătărie: 132

Dispunere și caracteristici

Punctul focal al apartamentului.. este o zonă comună de bucătărie și living. aici membrii familiei își petrec cea mai mare parte a timpului: iau masa în oraș, se uită la filme, se joacă cu fiul lor și se distrează în weekend.

Apartamentul de 70 m2 avea inițial două WC-uri separate. Unul dintre ei a făcut o baie privată pentru proprietarii casei. Este împrejmuită de dormitor cu un perete despărțitor cu ramă de sticlă care lasă să intre lumina naturală. Astfel, proprietarii se pot bucura de priveliștea de la fereastră în timp ce fac o baie, ceea ce este, de asemenea, o caracteristică bună și interesantă a interiorului creat.

Finisajul și schema de culori a amplasamentului

Parchet natural, gresie de marmură ( în băi ) și vopsea albă mată au fost folosite pentru pereți. Interiorul este în tonuri monocrome restrânse, iar spațiul este luminos și aerisit. Accentele se regăsesc în materialele de finisare: în baia de oaspeți, de exemplu, zona de duș este finisată în marmură neagră, în timp ce baia personală a proprietarilor și șorțul de bucătărie sunt finisate în alb.

Bucătărie și living comun dispuse pentru gătit confortabil și relaxare. Zona de luat masa include scaune și bănci pentru a găzdui un număr mare de oaspeți. Fronturile albe ale mobilei de bucătărie par să "dispară" pe pereții clari. Un accent aici este șorțul de marmură, pe care rafturile deschise din lemn de deasupra chiuvetei de bucătărie arată foarte bine. Zona de lounge are un sistem de depozitare combinat cu zone pentru cărți și decorațiuni.

Citește mai mult  Cum de a crea un interior kitsch?

hol de intrare Dulapuri încorporate cu fronturi din lemn și un raft confortabil de consolă, de-a lungul căruia este poziționată o oglindă mare pentru a maximiza spațiul din zona de intrare.

baie de oaspeți Chiuveta independentă, cu o oglindă din podea până în tavan și un corp de baie retroiluminat, este un adevărat punct de atracție.

Camera copiilor este realizat în aceleași combinații de culori ca și restul apartamentului ( este prevăzut pentru creștere ). Un accent interesant în această cameră este tapetul cu un model geometric de-a lungul suprafeței de lucru.

dormitorul principal O baie privată cu un perete despărțitor din sticlă, situată convenabil într-o nișă cu un dulap de spălat și de depozitare pentru ustensile.

Dormitorul în sine vă oferă o odihnă confortabilă. Aici, au fost luate în considerare diferite scene de iluminat, fiecare dintre ele creând o ambianță diferită.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: