Un apartament cu trei camere transformat într-unul cu patru camere: un proiect realizat de Dmitri Petrov și Ivan Kochev

Designerii din Chișinău au creat un interior care corespunde celor mai sofisticate gusturi ale interioarelor moderne: simplu și ecologic. În plus, a fost posibil să se facă loc pentru un dormitor suplimentar.

Camera de zi și bucătăria/sufrageria sunt unite într-un singur spațiu, zonele funcționale sunt separate doar de mobilier, ceea ce conferă mai mult volum spațiului.

Detalii despre apartament: Un apartament cu 3 camere de 100,4 mp. m în r. Chișinău.

Proprietarii apartamentului: o familie de patru persoane.

Cerințele clienților: Remodelarea unui apartament cu trei camere într-un apartament cu patru camere, design interior- stil minimalist.

Transformarea unui apartament cu două camere într-un apartament cu patru camere.

Designerii Dmitri Petrov și Ivan Kochev și-au numit proiectul "100 de metri de simplitate". Faceți-o "simplu Interiorul poate fi uneori foarte dificil de decorat. Autorii proiectului au propus o reamenajare originală a unui apartament cu trei camere într-un apartament cu patru camere Făcându-și loc pentru o cameră în plus, au reușit să organizeze până la trei dormitoare, pe lângă bucătăria spațioasă și camera de zi.

Divizarea în bucătărie și camera de zi este foarte convențională Zonarea se face cu ajutorul mobilierului. Nici o compartimentare, nici măcar convențională, în acest spațiu mare.

Nu mai există un decor așa cum îl cunoaștem noi – acesta este înlocuit de o tehnologie inteligentă Acesta a fost înlocuit de detalii inteligente, cum ar fi luminile, suspensiile și sistemele de depozitare ascunse. Înălțimea plafoanelor a permis instalarea de plafoane suspendate în diferite modificări: structuri inteligente ascund sursele de lumină locale. Impresia de camere pe jumătate goale este înșelătoare Există dulapuri, dar sunt ascunse în pereți. Finisajele din lemn de stejar de esență tare pe dulapuri făcute la comandă. Pe podea parchet din lemn masiv, de asemenea din stejar.

Citește mai mult  Bratislava: apartament de 48 mp.

Materialele de bază folosite în proiect sunt lemnul, sticla și MDF. Culoarea predominantă- alb, accente.. incluziuni de negru. Datorită masivelor mari de lemn ( podea și pereți ) un sentiment de "căldură" interior. Predominanța culorilor deschise și concizia formelor creează o senzație de spațiu deschis și foarte voluminos.

Albul regal acoperă panourile consolei, mesele de diferite înălțimi și tapițeria canapelei. Negru acționează ca un accent – un alcov cu o plasmă, perne de canapea și un covor.

Forma scaunelor din zona de luat masa este simplă și ergonomică. Designul metalic al picioarelor seamănă cu lampa cromată din zona de living.

Interiorul dormitorului este în deplină concordanță cu stilul general al apartamentului: alb și negru pe un fundal de lemn cald.

Iluminarea originală a podiumului face ca patul să pară că "plutește" deasupra podelei.

Obiectele sanitare și mobilierul alb creează o geometrie minimalistă în cameră. Podeaua și pereții sunt realizate din lemn natural, care a fost supus unui tratament special.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: