Un interior plin de culoare în stil scandinav: design de Design Tochka

În acest proiect, studioul de design Point a creat un spațiu de locuit confortabil pentru familia clientului. Interiorul apartamentului este în stil scandinav. Culorile active luminoase și furnirul au făcut-o destul de caldă și veselă.

Art-director al proiectului Stepan Bugaev

Director artistic Stepan Bugaev

Ascundeți

Detalii despre apartament: Un apartament de 75m2 în complexul Eko Vidnoye 2.

Proprietarii apartamentului: un tânăr cuplu creativ cu un copil.

Interiorul apartamentului în stil scandinav atrage în primul rând atenția cu finisajul său neobișnuit. În loc de vopsea sau tapet, mai mulți pereți sunt acoperiți cu placaj. Un model geometric luminos creează atmosfera pentru întregul interior. Iar mobilierul și corpurile de iluminat sunt pete de culoare active pe fondul cald. O parte a apartamentului este unită într-un mic studio. În plus față de zonele personale ale părinților și copiilor, există vestiare. O mare atenție a fost acordată sistemului de depozitare.

Bucătărie. Bucătăria și camera de zi formează o zonă comună. Unitatea spațiului este subliniată de o podea turnată de culoare deschisă și de pereții din placaj. Un frigider, o pereche de scaune și lămpi sunt accente colorate în bucătărie. Iluminatul superior al zonei de luat masa are o formă originală de bosaje alungite.

Camera de zi. Senzația de confort în camera de zi este obținută prin numărul mare de mici detalii: lumini multicolore la diferite înălțimi, mese, un raft deschis pentru un televizor, o mulțime de elemente decorative și pete colorate pe fundalul general de lumină.

Dormitorul părinților. În dormitorul părinților, geometria modelului covorului repetă ghivecele de pe peretele de placaj. O lanternă de lumină, folosită ca lumină principală, adaugă un element romantic camerei.

Citește mai mult  Apartamentul de tip duplex cu zonă de luat masa pe acoperiș: design de Alla și Maxim Zaitsev

Dormitor pentru copii. Interiorul luminos al camerei pentru copii continuă tema geometrică. Modelul în formă de spinare O lanternă de lumină trece de la podeaua de lemn la perete. Placajul este prezent în candelabru și în mobilier. Spre deosebire de celelalte camere, aici materialul este mai mult un accent. Un obiect de mobilier interesant un cort din pânză ușoară, care delimitează o zonă de joacă.

Baie. Interiorul băii este luminos și aerisit. Modele geometrice sunt prezentate aici în acoperirea tavanului. Un blat de lucru din lemn și un corp de iluminat adaugă o notă de clasă atmosferei răcoroase a băii. Obiectele sanitare și WC-ul sunt în culoarea gresiei.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: