Garsonieră istorică în centrul Moscovei: designerul Natalia Roschina

Exemple bune de design plat de studio pe fotografie a fost completat de un alt proiect. Un apartament vechi din Bucure╚Öti transmite o ambian╚Ť─â teatral─â ├«n cel mai bun sens al cuv├óntului.

Proiectul de finisare a unui apartament-studio de Natalia Roschina – participant la concursul "Cel mai bun decor de camer─â"

Proiectarea garsonierelor ofer─â, ├«n general, o mul╚Ťime de posibilit─â╚Ťi de g├óndire creativ─â. Natalia Roschina, designerul studioului, a profitat din plin de posibilit─â╚Ťile oferite de acest spa╚Ťiu spa╚Ťios sub acoperi╚Öul unei case vechi din Bucure╚Öti: tavan ├«nalt, ferestre frumos conturate, c─âr─âmid─â…. Atunci c├ónd a luat ├«n considerare variantele posibile de design, autorul a ales cea mai potrivit─â pentru acest loc Decor romantic, oarecum teatral. Mobilierul antic, feroneria, m─â╚Ötile vene╚Ťiene, statuetele fine, cutiile ╚Öi l─âmpile de podea creeaz─â o atmosfer─â de teatru, dar nu una de gal─â, ci una de "culise", ca de cas─â. Designul modern al apartamentului studio are un aspect flexibil. Aceast─â cas─â difer─â ├«n mod favorabil, de asemenea, comoditate: locul este alocat literalmente sub tot ceea ce. Exist─â o sal─â de muzic─â, un dormitor, o buc─ât─ârie, o baie, un salon cu ╚Öemineu ╚Öi chiar un dulap. Mobilierul din fier forjat este ├«n ton cu balustrada din fier forjat a sc─ârilor care duc la dormitorul de la mansard─â. Iar pere╚Ťii albi sunt un fundal bun pentru diferitele ╚Ťes─âturi ╚Öi covoare.

Cite╚Öte mai mult  Apartamentul cu o zon─â secret─â: Designerul Sergei Mansurov
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: