Garsonieră pentru un cuplu tânăr în nuanțe de burgundy: Designerii Sergey Frolov, Maxim Efremov

Linii netede, spații fluide, multe surse de lumină diferite.. un pic ca o navă spațială SF, dar confortabilă și spațioasă.

Un proiect de garsonieră realizat de designerii Serghei Frolov și Maxim Efremov, participant la concursul "Cel mai bun interior: Apartament de casă de țară"

Designerii Serghei Frolov și Maxim Efremov au dezvoltat interiorul unui apartament studio pentru un cuplu tânăr. Pereții și mobilierul alb burgundia au fost aleși ca o culoare de accent.. în conformitate cu dorințele clientului. Rezultatul este ceea ce ei numesc exemple bune de amenajări plate și soluții de interior, în care chiar și o culoare atât de ambiguă precum burgundia pare potrivită. Alte caracteristici ale decorului acestui apartament includ.. linii fluide, tavane ridicate, rolul surselor de lumină. De exemplu, "pata de lumină" de culoare albă lăptoasă arată foarte bine în camera de zi. Exemple de amenajare a unui studio de apartament, în cazul în care designul folosește o singură culoare de conducere, arată că astfel de soluții pot fi foarte frumoase, cel mai important nuanța bine aleasă și capacitatea de a "transfera lui de la o cameră la alta.

Citește mai mult  Camera de muzică și pereții pictați în apartament: designer Elena Lebedeva
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: