Garsonieră single în stil modern: proiectul lui Eugene Trifan

Acest proiect este un exemplu excelent de amenajare a mai multor zone func╚Ťionale ├«ntr-un spa╚Ťiu mic.

Interiorul apartamentului cu 1 dormitor: Buc─ât─âria ╚Öi camera de zi-dormitor sunt separate doar de un perete desp─âr╚Ťitor ├«ngust din c─âr─âmid─â. Dac─â este necesar, masa de buc─ât─ârie poate fi pliat─â pentru a deveni parte a parti╚Ťiei.

Informa╚Ťii despre apartament: Garsonier─â de 30,3 mp. O garsonier─â cu un dormitor la etajul 11 al unei case cu structur─â din lemn cu 11 etaje.

Proprietarul apartamentului: Un tânăr de 27 de ani.

Dorin╚Ťele clien╚Ťilor no╚Ötri: pentru a face un studio confortabil ├«ntr-un stil modern.

Planul garsonierei.

├Än timp ce planifica interiorul unui apartament cu un dormitor, autorul proiectului a ├«ncercat s─â ├«ncadreze dou─â zone func╚Ťionale diferite ├«ntr-o zon─â mic─â: un living-camer─â de zi ╚Öi o buc─ât─ârie-sufragerie. ├Änc─âperile sunt par╚Ťial combinate, iar zonarea discret─â se face cu un perete desp─âr╚Ťitor din c─âr─âmid─â.

Pentru amenajarea interioar─â a unui apartament cu 1 dormitor, a fost adoptat principiul transform─ârii spa╚Ťiului. De exemplu, exist─â o canapea ├«n zona de living, care se transform─â seara ├«ntr-un pat cu drepturi depline. Masa de luat masa din buc─ât─ârie este, de asemenea, rabatabil─â Atunci c├ónd este pliat─â, aceasta devine parte a peretelui desp─âr╚Ťitor, l─âs├ónd mult spa╚Ťiu pentru buc─ât─âria propriu-zis─â. Scaunele au un loc special de depozitare ├«n dulap.

Decorul studioului compact se bazeaz─â pe un joc de texturi ╚Öi lumin─â, folosind culori calde, materiale naturale, zid─ârie brut─â ╚Öi imita╚Ťii de p├ónz─â de sac.

Pentru a "descărca" Singura cameră de locuit, holul era căptușit cu un rând de dulapuri.

Buc─ât─âria compact─â, dar spa╚Ťioas─â, combin─â materialele naturale tradi╚Ťionale cu solu╚Ťii tehnologice moderne.

Cărămida brută este pusă în valoare de fotografii artistice și luminată de aplice.

Cite╚Öte mai mult  O caban─â care este confortabil─â pentru a primi oaspe╚Ťi: designerul Vera Koroleva

Pentru a transforma camera de zi ├«ntr-un dormitor, pur ╚Öi simplu rostogoli╚Ťi masa ╚Öi aranja╚Ťi o canapea modular─â cu depozitare.

Baia, ca ╚Öi spa╚Ťiul de locuit, este de asemenea ├«mp─âr╚Ťit─â ├«n dou─â zone ╚Öi este dotat─â cu un sistem de depozitare.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: