Gradiz studiouri triplex în stilul de loft modern

Apartamentul în stil loft este un simbol al vieții moderne deschise. Semnele sale distinctive sunt spațialitatea și libertatea, materialele expresive și o cantitate minimă de detalii.

Bucătăria ocupă un loc de cinste în acest apartament. Aici, familia nu numai că gătește, dar își petrece serile relaxându-se, uitându-se la televizor și chiar organizând petreceri.

Informații despre apartament: Apartament cu trei camere de 114,6 mp.. în Krasnolesia.

Proprietarii apartamentului: o familie cu un copil.

Dorințele clientului: stil contemporan, nu fără căldură și confort.

Amenajarea unui apartament cu trei camere după modificări.

Dimensiunea impresionantă a apartamentului cu două dormitoare le-a permis designerilor să rearanjeze spațiul de locuit în felul lor. Ca urmare a reproiectării, o parte a holului a fost luată de camera de zi, în timp ce cealaltă parte a fost transformată într-un dressing. Două dintre băi au fost unite pentru a forma o baie mare, iar o a treia baie a fost transformată într-o cămară pentru a găzdui o mașină de spălat și o zonă de spălătorie. Cea mai mare cameră a devenit bucătăria.. a fost transformat dintr-un domeniu foarte specializat într-un domeniu multifuncțional. Pe lângă zona de gătit, există o zonă de luat masa cu bar pentru micul dejun, o zonă de TV și o zonă de relaxare.

Clienții au dorit ca viitorul interior să fie cât mai confortabil și mai cald posibil, dar în același timp modern, cu un aer urban de tip loft. Ca urmare, pereții din cărămidă, un șemineu și tencuiala decorativă aspră combinată cu sticlă și lemn au făcut ca interiorul să fie interesant și confortabil.

Pereții holului de intrare sunt parțial îmbrăcați în cărămidă îmbătrânită a devenit cartea de vizită a interiorului apartamentului.

Citește mai mult  Alexeevskaya: proiect de apartament de 90,2 metri pătrați.

Ușile de la bucătărie și de la sufragerie nu au fost puse una împotriva celeilalte. Ușile larg deschise în mod informal creează un sentiment de spațiu și libertate.

Pentru a "încălzi" camera de zi Camera de zi era placată cu lambriuri de lemn nu doar pe podea, ci și pe o parte din peretele din spatele canapelei.

Bucătăria oferă un colț liniștit pentru pauzele de cafea de dimineață și pentru discuțiile din timpul zilei.

Baia este decorată în culori întunecate profunde, un strop de alb luminează interiorul.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: