Grădină de iarnă cu o fântână: designer Irina Starostina

Aducerea unei piscine în casa dumneavoastră poate schimba în bine întregul design al împrejurimilor dumneavoastră. La "zona de sport" se adaugă acum o grădină de iarnă cu o fântână circulară – una dintre cele mai plăcute zone ale casei.

Grădina de iarnă proiect de Irina Starostina este un participant al concursului "Cel mai bun decor de cameră" pe

Construcția unei piscine în casă a fost însoțită de o renovare majoră, al cărei proiect a fost conceput de designerul Irina Starostina. O încăpere spațioasă de 90 de metri pătrați, care se învecinează cu piscina, are o fântână și un parapet circular al piscinei, din care o parte este realizată dintr-o barieră de lemn.Grădina de iarnă a fost transformată într-o zonă de agrement numită "Wintergarten". O fântână și un iaz rotund cu un parapet, din care o parte este transformată în bar. Fântâna este echipată cu filtre de lumină interschimbabile și șase moduri de curgere a apei, scaune din răchită sunt amplasate sau atârnate în jurul fântânii și există o masă pentru petreceri de ceai. Plafoniere neobișnuite care seamănă cu picăturile de apă pavaj în jurul unei fântâni, secțiuni de sticlă montate pe podea completează imaginea unui interior elegant. O "piatră" decorativă marchează limita grădinii de iarnă, în care sunt aranjate plante vii. O piscină, o saună și o sală de gimnastică se află în camera alăturată. Tavanul de deasupra piscinei este decorat cu un vitraliu suspendat care reflectă frumos jocul apei.

Citește mai mult  O casă de cabană neconvențională de la studioul de design Five Stars
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: