Un studio mare după reproiectare: designer Irina Starostina

Cum să remediați planificarea nereușită a unui apartament cu o cameră și să obțineți un spațiu bine organizat cu două camere de zi, un hol mare și o baie.

Acest design realizat de designerul Irina Starostina a participat la concursul "Cel mai bun interior 3D al unei garsoniere".

Designerul de apartamente Irina Starostina a creat o soluție pentru un apartament cu o cameră cu o suprafață totală de 87 mp în centrul orașului. . Designerul de apartamente începe cu reamenajarea. După remodelarea unui apartament conceput pentru 1-2 persoane, există două camere de zi.. living și zonă de dormit, un hol de intrare, o baie mare cu o cadă confortabilă și o spălătorie. Zona de lounge cu șemineu în camera de zi. Apartamentul are un sistem de iluminat bine gândit. În hol, principala sursă de lumină vitralii, în alte încăperi.. candelabre. În plus, plafonul decorativ are corpuri de iluminat care pot fi aprinse individual sau în grupuri pentru a modela iluminarea în funcție de starea de spirit.

Citește mai mult  Casa de țară patriciană modernă: design de Alessandro Grillo
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: