Un apartament studio pentru o fată energică și ambițioasă

După ce a cumpărat o garsonieră în Complexul Rezidențial "Novogorsk-Park", tânăra a simțit că noua sa locuință nu avea confort și confort. A apelat la Evgeniya Ermolaeva și Ludmila Samoilova pentru a reîmprospăta în mod fundamental interiorul și a-l face mai plin de viață. Crearea și implementarea proiectului a mulțumit atât clientul, cât și proiectanții înșiși!

Ce a vrut clientul?

Suficient de spațioasă garsonieră inițial părea haotică: nu avea o zonare adecvată. Din acest motiv, designerii au decis să folosească o partiție elegantă din sticlă, care separă vizual zona de dormit de camera de zi confortabilă. Acest element nu împiedică însă pătrunderea unei cantități suficiente de lumină solară.

Peretele despărțitor din sticlă este echipat cu o perdea neutră, care asigură intimitate dacă este necesar: de exemplu, în cazul unei vizite a oaspeților.

Caracteristici cheie ale interiorului

Clientul proiectului o fată modernă și încrezătoare în sine, care apreciază confortul, funcționalitatea și naturalețea. A vrut ca apartamentul să fie curat și ecologic, să dea un sentiment de armonie cu natura. Nu este loc pentru uși mari și întunecate într-un interior la modă.

Proiector elegant și practic în camera de zi. Ecranul retractabil este acționat electric și este ușor de camuflat în timp ce te uiți la televizor.

O mare varietate de tonuri de lemn este folosită pentru a crea un spațiu foarte natural și armonios. Plantele de un verde vibrant pot fi observate peste tot: aranjamentul original de deasupra canapelei din camera de zi conferă interiorului un farmec aparte. Un dulap încorporat și o banchetă largă economisesc spațiu în hol. Există o oglindă înaltă și îngustă lângă ușa de intrare: aceasta vă permite să extindeți vizual spațiul și să vă bucurați de un sentiment de libertate binevenit.

Citește mai mult  Göteborg: apartament de 27 mp.

Citește și:

  • Max Kasymov Un apartament cu un dormitor în stil modern
  • Un studio într-o clădire cu panouri: un cerb, un piton și Jack London
  • Cum să decorezi un apartament cu un dormitor neobișnuit și pe un buget

Bucătărie-sufragerie- O soluție avantajoasă pentru ambele părți

Designerii au reușit să creeze o bucătărie-sufragerie mică, dar confortabilă. Tonurile de lemn se armonizează armonios cu albul, creând un mediu calm și liniștit. Zona de luat masa are scaune de bar înalte și confortabile și un tejghea laconic. Punctul culminant spectaculos al acestei părți a apartamentului este.. lumini de picătură.

Un colț moale cu perne decorative vă permite să vă bucurați de o odihnă liniștită cu o carte și o ceașcă de cafea sau ceai fierbinte.

Odihnă confortabilă și relaxare uimitoare

Zona dormitorului impresionează prin spațiul său amplu: există un pat mare, decorat în tonuri moi de alb și bej. Interiorul, în ansamblu, este executat în tonuri modeste și neutre. Designerii au pus accentul pe zona din jurul căpătâiului: un mozaic care imită cărămida reală face ecoul pardoselii. Spațiul vertical este ocupat de un raft pentru a găzdui cărți și plante.

Ferestrele imense oferă lumină naturală în cameră.

În ciuda dimensiunii sale compacte, baia pare ușoară și aproape fără greutate. Plăci ceramice care imită lemnul natural, aranjament creativ pe podea și pereți, stuc texturat, făcut să arate ca betonul- Soluția de design este plină de detalii interesante. Elementele de iluminat sub standard creează o atmosferă foarte specială în timp ce faceți un duș. Obloanele decorative ascund perfect comunicațiile inestetice. Iar oblonul se integrează în conceptul general de design. În cameră predomină tonurile de gri și bej.

Citește mai mult  Tron: Moștenirea

Modele plate interesante

Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul apartamentului din proiectul realizat de designer
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: