Hotel Park

Hotelul Awana din Malaezia este clasificat ca fiind un hotel parc. Acest lucru ├«nseamn─â c─â v─â pute╚Ťi bucura nu numai de servicii ╚Öi facilit─â╚Ťi pentru o vacan╚Ť─â confortabil─â, ci ╚Öi de posibilitatea de a fi activi prin sport ╚Öi plimb─âri lungi ├«n zona verde amenajat─â.

Awana Hotel Park este cel mai ├«nalt hotel din Malaezia, situat la o altitudine de 3.000 de metri deasupra nivelului m─ârii, ├«nconjurat de verdea╚Ť─â luxuriant─â ╚Öi la doar 45 de minute de capitala Kuala Lumpur. Pe l├óng─â serviciile de prim─â clas─â, hotelul Awana – hotelul de la munte al parcului – are un spa╚Ťiu de locuit spa╚Ťios ╚Öi bine amenajat, cu un aer cu adev─ârat rustic se m├óndre╚Öte cu toate avantajele loca╚Ťiei sale Este ├«nconjurat de frumoase dealuri verzi. Aici v─â pute╚Ťi bucura nu doar de o vacan╚Ť─â lini╚Ötit─â, ci ╚Öi de una activ─â. Hotelul de 29 de etaje este ├«nconjurat de un parc tematic cu numeroase trasee de drume╚Ťii ╚Öi de observare a p─âs─ârilor, un teren de golf cu 18 g─âuri, mai multe piscine, un centru de fitness, terenuri de tenis ╚Öi de squash.

Centrul ora╚Öului Genting Highlands se afl─â la o scurt─â distan╚Ť─â cu ma╚Öina de sta╚Ťiune ╚Öi este renumit pentru via╚Ťa de noapte vibrant─â. Un loc de distrac╚Ťie care ar fi invidiat de orice sta╚Ťiune de renume mondial de ultim─â genera╚Ťie! g─âzduie╚Öte spectacole ╚Öi discoteci ╚Öi este, de asemenea, casa unui cazinou de clas─â mondial─â.

În jurul hotelului parc există numeroase lacuri naturale cu apă rece și limpede.

Pentru c─ârucioarele de plimbare pe ├«ndelete, poteci cu gard de siguran╚Ť─â pavate ├«n tot parcul.

Cite╚Öte mai mult  Manhattan: apartament de 34 mp.

Un teren de tenis ├«nconjurat de verdea╚Ť─â ├«i a╚Öteapt─â pe iubitorii de sport.

C─â╚Ť─ârare – Un compromis sensibil ├«ntre efortul fizic ╚Öi mental. Dac─â este necesar, panta peretelui poate fi modificat─â, permi╚Ť├ónd o urcare mai u╚Öoar─â.

├Än galeria de tir exist─â diferite modele de arcuri, arbalete ╚Öi pistoale pneumatice pentru adul╚Ťi ╚Öi copii.

Piscina în aer liber este adiacentă hotelului.

La hotelul Awana V─â pute╚Ťi bucura de preparate din buc─ât─âria interna╚Ťional─â ╚Öi coreean─â ╚Öi v─â pute╚Ťi distra seara.

Designul camerelor, ├«n concordan╚Ť─â cu mediul natural, este finisat cu materiale ecologice, colorate ├«n tonuri naturale calde.

Balcoanele au o priveli╚Öte minunat─â asupra verdea╚Ťei luxuriante a parcului.

B─âile sunt laconice, dar dotate cu tot ce ave╚Ťi nevoie pentru un sejur confortabil.

Peisajele din jurul hotelului parc

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: