Vila cu un pod: designer Evgeny Rebrikov

Proiectul casei cu mansard─â ├«n interior, care a fost decis─â s─â fie construit─â dup─â ce proiectul a fost aprobat ╚Öi au ├«nceput lucr─ârile de construc╚Ťie. ├Äntregul interior al casei este realizat ├«n stil clasic.

Design de interior realizat de designerul Evgeny Rebrikov pentru o cas─â cu mansard─â, participant la concursul "Cel mai bun interior: Apartament la ╚Ťar─â"

Designerul Yevgeny Rebrikov a creat o cas─â de 340 mp.O cutie cu dou─â etaje, cu subsol ╚Öi mansard─â, o vil─â luxoas─â ├«n sensul clasic al cuv├óntului. Proiectul de pe fotografie poate fi atribuit ├«n siguran╚Ť─â la categoria proiectelor interesante de case cu mansarde. Munca designerului nu a fost una u╚Öoar─â: ajust─ârile se f─âceau ├«n mod constant, chiar dac─â ├«n mod radical. Deci, decizia de a construi mansarda a fost luat─â nu numai dup─â aprobarea proiectului finit, ci ╚Öi dup─â ce au ├«nceput lucr─ârile de construc╚Ťie. Interiorul casei cu mansard─â ├«n stil clasic, a╚Öa cum a solicitat clientul. O mul╚Ťime de stuc, aurire ╚Öi cristal. ├Än loftul propriu-zis, mobilierul este mai sobru: mobilier ╚Öi coloane de culoare ├«nchis─â, o canapea din piele maro. Buc─ât─âria, o mare parte din restul mobilierului ╚Öi sistemele de depozitare sunt proiectate arhitectural. Produc─âtori de mobil─â: Francesco Molon, ├«n camera copilului Ebanisteria Bacci. Corpuri sanitare, mixere ╚Öi accesorii Imperial.. Jado, Axor. Surse de lumin─â: Preciosa, Maitland-Smith, Laudarte.

Cite╚Öte mai mult  Un apartament cu dou─â dormitoare ╚Öi un birou la primul etaj: design de Sergei Sobanin
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: