Hotel de c─âr─âmid─â

├Än luna aprilie a acestui an, al─âturi de Legoland, celebrul parc de distrac╚Ťii din California Hotelul cu acela╚Öi nume a fost deschis singurul hotel de acest fel pentru micii fani LEGO de pe continentul nord-american.

├Än acest an, revista celor mai bune hoteluri din lume atrage aten╚Ťia c─âl─âtorilor pasiona╚Ťi asupra unei caracteristici noi ╚Öi neobi╚Önuite – cele mai bune hoteluri din lume pentru copii. Este vorba de Legoland California Resort Hotel din Carlsbad.

Care e ╚Ömecheria? Chiar ╚Öi un copil poate r─âspunde la aceast─â ├«ntrebare: pune╚Ťi ├«n fa╚Ťa lui fotografiile celor mai bune hoteluri din lume, iar el va alege acest hotel juc─âu╚Ö pentru urm─âtoarea dvs. c─âl─âtorie. O oportunitate de a p─âtrunde ├«n lumea fabuloas─â a LEGO Ce poate fi mai interesant pentru un pre╚Öcolar?!

Povestea LEGO ├«ncepe de ├«ndat─â ce v─â apropia╚Ťi de hotelul LEGO. Al─âturi de cl─âdirea vesel─â, construit─â parc─â din c─âr─âmizi colorate, Turi╚Ötii sunt ├«nt├ómpina╚Ťi de un portar de un metru ╚Öi jum─âtate ╚Öi de alte personaje de basm realizate din piese de plastic LEGO reale. Aproape trei milioane de piese LEGO au fost folosite pentru a construi 3.500 de structuri LEGO r─âsp├óndite ├«n ├«ntregul hotel.

Materiale de construc╚Ťie neobi╚Önuite sunt peste tot ├«n acest hotel. ├Än holul hotelului, acesta acoper─â peretele de deasupra recep╚Ťiei. Lucr─âri de pixel pentru copii, pentru ca ace╚Ötia s─â mediteze la nesf├ór╚Öit, ghicind personajele lor preferate ╚Öi personajele din diferite serii.

Haosul LEGO domne╚Öte ├«n restaurantul familiei. C─âr─âmizile colorate sunt folosite nu numai pentru st├ólpi ╚Öi separatoare, ci ╚Öi pentru s─âritoare ╚Öi piperiere sub form─â de buc─âtari LEGO, iar fe╚Ťele de mas─â ╚Öi meniurile sunt pictate cu pira╚Ťi, cavaleri, cowboy, dragoni ╚Öi alte personaje LEGO cunoscute de orice copil.

Cite╚Öte mai mult  Anglia: o cas─â ├«ntr-un turn de ap─â

Toate cele 250 de camere au o varietate de stiluri. Stilul se bazeaz─â pe unul dintre seturile tematice principale Lego: Duplo, Lego City, Star Wars, Lego Harry Potter, pira╚Ťi, Evul Mediu. Spa╚Ťiul de dormit din camere este ├«mp─âr╚Ťit ├«n dou─â p─âr╚Ťi – o zon─â pentru p─ârin╚Ťi ╚Öi o zon─â pentru copii cu un pat supraetajat ╚Öi paturi suplimentare.

Aventurile nu se termin─â niciodat─â la acest hotel unic. Un regat al dormitorului pentru copii care aminte╚Öte de o jungl─â LEGO. Pute╚Ťi adormi aici ├«n bra╚Ťele unui basm, continu├óndu-v─â c─âl─âtoria ├«n lumea magic─â a viselor, plin─â de o v├ón─âtoare de comori ╚Öi aventuri uimitoare.

Divertismentul, ├«ns─â, poate fi g─âsit ╚Öi ├«n afara camerei. Locuri de joac─â ├«mpr─â╚Ötiate ├«n tot hotelul. ╚śi ├«n timp ce oaspe╚Ťii mai tineri ├«╚Öi ├«ncearc─â m├óna la construirea unei case, adul╚Ťii se pot relaxa ╚Öi se pot bucura de confortul serviciului.

Dac─â p─ârin╚Ťii nu sunt pasiona╚Ťi de jocurile copiilor, pot vizita sala de gimnastic─â sau piscina, pot sta ├«ntr-unul dintre numeroasele restaurante tematice sau ├«n lounge barul, care ofer─â o priveli╚Öte minunat─â asupra zg├órie-norilor, construi╚Ťi, desigur, din piese Lego!

Noi interioare de hotel

Interioare de hotel dintr-un proiect al firmei de arhitectur─â Korb Interiorul hotelului din proiectul Labyrinth of Interiors Interior de hotel dintr-un proiect al Centrului de Design Akant
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: