Hotelul pentru persoane fără adăpost

Primul hotel în aer liber a fost deschis în Suedia. Un mod frumos de a atrage atenția asupra problemei persoanelor fără adăpost și de a colecta donații pentru a-i sprijini pe cei care au nevoie de ele. "Dacă noi nu vrem să dormim în astfel de locuri, de ce ar trebui să o facă altcineva?", întreabă creatorii neobișnuitului hotel.

Categoria "hoteluri extraordinare din lume" a fost recent extinsă cu poate cel mai ciudat hotel – un hotel în aer liber. Hotelurile Faktum invită pe oricine dorește să se simtă fără adăpost să petreacă o noapte pe stradă. Clientul poate alege din zece locații diferite din Göteborg unde dorește să petreacă noaptea – într-un sac de dormit pe o bancă din parc, pe stadion, sub un pod sau într-un parc de tramvaie.

Un hotel de stradă și-a câștigat pe bună dreptate un loc printre cele mai bizare hoteluri din lume. O noapte în aer liber costă doar 10-15 dolari. Nu fiți surprins dacă locul dvs. este ocupat În Göteborg sunt în jur de 3.400 de persoane fără adăpost, care sunt motivul pentru care s-a înființat hotelul. Toate încasările, promit autorii ideii, vor merge pentru a-i ajuta pe aceiași oameni fără adăpost.

Puteți rezerva online. Fiecare "cameră" are fotografii detaliate și o descriere detaliată ( noi vă vom spune doar despre cele deosebit de "atractive" camere ). În mod surprinzător, această acțiune este destul de viabilă Sunt dispuși să trăiască experiența lipsei de adăpost, în ciuda facilităților precare – O saltea murdară și o pătură nu prea proaspătă.

Această "cameră nu are un contur clar. Loc de dormit cuibărit într-un parc idilic în mijlocul orașului. Adormiți în sunetul apelor lacului și în foșnetul verdeață de pe gazon visul unui romantic!

Citește mai mult  Casa ideală nr. 8: Exquisite Sur

O altă opțiune Petreceți noaptea într-o fabrică de hârtie abandonată din Melndale. Dacă vă doriți puțină intimitate, puteți izola zgomotul orașului cu o ușă solidă din fier.

Simțiți pulsul orașului sub tunel. Traficul aglomerat de la începutul până la sfârșitul după-amiezii te adoarme cu zgomotul ritmic al anvelopelor.

«Cameră." sub podul de sub pod vă oferă o priveliște fermecătoare, deși limitată, a orașului vechi și a unei serii de poduri peste râul Gottha.

Nu este un loc rău pentru a petrece noaptea este lângă port. Pe lângă patul cu bancă, există un sistem de depozitare pentru drumeții sub forma unui cărucior cumpărat din magazin.

Fanii sportului pot înnopta la doar o aruncătură de băț de arena sportivă. Visele celor mai remarcabile meciuri de fotbal sunt garantate! Aproape că nu există alte opțiuni de cazare.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: