Un apartament standard cu o cameră s-a transformat într-un basm

Unii spun că sistemul de încălzire este cel care face ca un apartament să fie cald. Din punct de vedere al designului, aceasta este cu siguranță o erezie. Lemnul din interior face ca apartamentul să fie cald. Vezi proiectul și bazarul Eleonora Saleeva-Krasnoyarska's.

Detalii despre apartament: garsonieră 33 mp.. într-o clădire nouă, aspect standard.

Despre proprietar: lucrător creativ.

Dorințele clienților: «fără sterilitate", mai mult lemn, dormitor separat, lucruri preferate.

Proprietarul acestei mici garsoniere și-a specificat imediat dorințele: fără sticlă, oglinzi, suprafețe lucioase reflectorizante și minimalism rece. Dimpotrivă, mai mult lemn și texturi calde și confortabile. Un dormitor separat și un mic studio de creație un loc pentru a sculpta și a desena. În plus, interiorul a trebuit să includă o sculptură mare, în formă de trandafir, și alte câteva obiecte favorite, dar disparate: mobilierul din lemn masiv al autorului, grafică și instalații de designer. Designerul Eleonora Saleyeva-Krasnoyarsky a găsit o modalitate de a "împacheta" armonios toate aceste dorințe în 33 de metri pătrați, și nici măcar nu a adăugat un balcon.

Designerul nu a vrut să facă o reamenajare serioasă în apartament ( în plus, conform legii, acest lucru era aproape imposibil ) ea a îndepărtat doar o parte din peretele dintre cameră și bucătărie, unificând vizual ambele spații, și a lărgit baia din hol. Zona de dormit se potrivește cu ușurință în nișă.

Designerul a ales un perete decorativ

Sculptura din colț este opera lui Alexey Berezin "Pixie" – unul dintre accentele în jurul cărora este construit interiorul ( dorința clientului ). O statuie din ipsos a unei fete în lungime întreagă conferă camerei un aspect foarte decorativ și teatral. O impresie este întărită de finisarea peretelui în mod deliberat și de un arc semicircular. De asemenea, adaugă volum camerei, ceea ce este benefic pentru o cameră mică.

Citește mai mult  Apartament futurist, dar surprinzător de confortabil: Geometrix Design

Bucătăria cu lambriuri are o granulație de lemn caldă, de culoarea mierii, care, de asemenea, pare desprinsă dintr-un basm cu zâne și pitici. Clientul nu are nevoie de o zonă de luat masa completă, așa că în locul ei este folosit un mic bar despărțitor.

Pereții

Atelierul este amenajat pe balcon. Balconul nu a fost proiectat pentru a fi integrat în restul apartamentului și, prin urmare, rămâne o cameră separată. În studio este întotdeauna multă lumină, iar plantele de pe balcon îl fac mai confortabil.

Plantele pot fi plantate pe balcon nu numai de-a lungul ferestrei, ci și pe unul dintre pereți – un fel de "gard viu". Aveți nevoie de un grilaj decorativ și de plante cățărătoare. Această decorare a unui balcon este o reminiscență a unui pavilion de vară.

Baia mică este placată cu gresie mică și pătrată, ceea ce o face să pară mai plină. Plăcile de perete Sequoia de la Rocersa amintesc de textura lemnului și se potrivesc perfect cu conceptul general al apartamentului. Grafica de perete este în linie cu plăcile – un truc simplu, dar eficient.

Vezi mai multe modele plate

Interiorul unui apartament dintr-un proiect al decoratorului Ekaterina Kolegova Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de designer Interiorul apartamentului din proiectul realizat de designer
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: