Integrarea logiei și a camerei: proiect de Nadezhda Samokhina, coautor Elena Didenko

O nouă casă de prestigiu cu o schemă de culori deschise de nucă care se răsfrânge asupra loggiei. Combinarea cu o cameră face posibilă proiectarea întregului interior într-un singur stil.

Combinarea balconului și a camerei, proiect de Nadezhda Samokhina, coautor Olena Didenko – participant la concursul "Loggia, balcon, terasă".

Apartament de 105 mp. m într-un complex rezidențial de prestigiu din Kiev, iar de la înălțimea etajului 21 există o priveliște frumoasă a orașului. Pentru a profita de acest mare avantaj al apartamentului, designerul Nadezhda Samokhina a creat un proiect în care loggia și camera au format un singur spațiu. Din punct de vedere funcțional, rezultatul este o zonă de lucru și de odihnă confortabilă. Loggia are ferestre panoramice, fotolii, o măsuță de cafea și plante. Biroul este plasat modest în colț. Loggia și zona de bucătărie / living sunt separate de o ușă glisantă transparentă care face ca partea centrală a apartamentului să pară mai spațioasă. Dar principalul lucru care dă camera de zi și balconul unit este plăcerea incomparabilă de contemplare a Kievului, îngropat în verdeață.

Citește mai mult  Începutul
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: