Cameră dublă eco-minimalistă: un proiect de Nadezhda Solonina și Dmitry Khanin

Spre deosebire de minimalismul clasic, care uneori pare foarte rece și impasibil, interioarele eco-minimaliste sunt pline de căldură și prietenie.

Un semn de eco-design – un zid de gabioane. Gabioanele erau folosite ca fortifica╚Ťii pentru a proteja bateriile, ├«n zilele noastre sunt folosite ├«n arhitectura peisagistic─â sau ├«n designul interior.

Informa╚Ťii despre apartament: Apartament cu 2 camere cu suprafa╚Ťa total─â
59 sq. m ├«n complexul reziden╚Ťial Admiralsky . Ekaterinburg.

Proprietarii apartamentului: familie tânără.

Dorin╚Ťele clien╚Ťilor: Organizarea unui spa╚Ťiu de lucru ╚Öi de relaxare coerent, confortabil, modern ╚Öi multifunc╚Ťional.

Schema unui apartament cu 2 camere dup─â modific─âri.

Solu╚Ťia de planificare propus─â de designerii Dmitry Khanin ╚Öi Nadezhda Solonina a ├«ndeplinit toate dorin╚Ťele clientului. ├Äntr-un apartament mic am reu╚Öit s─â organiz─âm toate zonele func╚Ťionale necesare ├«ntr-un mod confortabil.

Design interior ├«n stil eco-minimalist. Spa╚Ťiu generos, cald ╚Öi luminos, culori naturale, materiale ecologice. Pentru a nu aglomera spa╚Ťiul de locuit, apartamentul Un minim de mobilier. O ad─âugire pl─âcut─â.. verdea╚Ť─â plin─â de via╚Ť─â: Stilul eco tinde s─â integreze natura ├«n spa╚Ťiul casei, mai ales dac─â ├«n fa╚Ťa ferestrelor se afl─â un peisaj natural, mai degrab─â dec├ót unul urban.

Cel mai expresiv și original element al interiorului peretele din gabioane.

Gabioanele sunt realizate din plasă metalică și umplute cu orice material de piatră naturală. Poate fi o pietricică, o pietricică, o piatră de carieră, o piatră ciobită.

Un zid de gabioane separ─â condi╚Ťionat zona de dormit, vestiarul ╚Öi baia de zona de activitate din timpul zilei Hol de intrare ╚Öi buc─ât─ârie lounge. Planul deschis, cu pere╚Ťi desp─âr╚Ťitori din sticl─â, face ca interiorul s─â fie incredibil de spa╚Ťios, iar abunden╚Ťa de lumin─â, culori naturale ╚Öi texturi creeaz─â un spa╚Ťiu confortabil de lucru ╚Öi relaxare pentru o familie t├ón─âr─â ╚Öi modern─â.

Cite╚Öte mai mult  Cum s─â aranja╚Ťi un apartament Brejnev de 55 de metri p─âtra╚Ťi

Eco-minimalismul favorizeaz─â o palet─â natural─â de culori Tonuri de galben-maroniu ╚Öi ocru. Alb, bine├«n╚Ťeles. Se potrive╚Öte bine cu toate culorile de lemn ╚Öi confer─â interiorului o not─â de cur─â╚Ťenie ╚Öi prospe╚Ťime.

Culori naturale ╚Öi materiale naturale pentru podea ╚Öi tavan sunt folosite ├«n hol. De altfel, plafonul din lemn este considerat a fi ultima tendin╚Ť─â.

Pentru a umple camera de zi a fost ales mobilierul sc─âzut, are o form─â aerodinamic─â moale, cel mai potrivit pentru relaxare.

Un pervaz larg de fereastră poate fi folosit ca o masă de lucru și ca un loc pentru o mini-grădină de casă.

Mobilierul alb ╚Öi deschis l─ârge╚Öte vizual camera, iar barul din lemn ├«ntunecat ac╚Ťioneaz─â ca o culoare str─âlucitoare ╚Öi un element clar de zonare.

Peretele verde din dormitor creeaz─â o alternativ─â la peisajul urban din afara ferestrei.

Un minim de mobilier creeaz─â o senza╚Ťie de spa╚Ťiu, chiar ╚Öi ├«n dormitorul mic.

Zona de relaxare de pe loggia respect─â toate regulile eco-minimalismului Geamuri panoramice, alei cu pietri╚Ö, verdea╚Ť─â luxuriant─â care se ca╚Ť─âr─â pe perete ╚Öi mobilier modern laconic.

Baia principală este proiectată în conformitate cu conceptul general al apartamentului Lambriuri din lemn deschis, mobilier alb, uși din sticlă.

Baia de oaspe╚Ťi, pe de alt─â parte, este provocatoare. Mobilierul bogat ╚Öi ├«ntunecat de aici face ecoul peretelui de gabioane din camera de zi.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: