Interiorul clasic al unei case de țară: designerul Dmitry Shumidub

Interioarele clasice ale casei întruchipează adesea stilul victorian în designul unei gospodării ancestrale. Acest proiect.. nu face excepție, dar ambianța generală a casei este mai mult eclectică decât englezească.

Amenajarea interioară a unei case în stil clasic, un proiect realizat de Dmitri Șumidub, participant la concursul "Cel mai bun interior: casă de țară, apartament" la

Această fotografie a unui interior clasic de casă de țară amintește de vechile conace englezești: lemn sculptat întunecat, marmură maro rară, un amestec ușor de stiluri. Autorul proiectului, Dmitry Shumidub, nu și-a stabilit sarcina de a crea o versiune finită a decorului, ci doar o pânză pe care este așezat modelul vieții reale. La fel cum proprietățile strămoșești și-au schimbat proprietarii și generațiile, și casa trebuie să se schimbe în timp, pentru a se adapta gusturilor proprietarilor săi.

Stilul englezesc a fost ales ca principal, dar autorul nu s-a limitat la el, preferând un eclectism ușor. Stilul victorian din camera de zi de la parter este completat de un decor mai lejer, mai deschis, la etajele superioare. Pe lângă camera de zi, la parterul casei se află un hol, o seră, o sufragerie cu bucătărie și un dormitor pentru gazde. Primul etaj este ocupat de dormitorul principal și de camerele fiilor săi, care uneori vizitează casa cu familiile lor. La etajul al doilea, unde înainte se afla o mansardă nerezidențială, a fost amenajată o zonă de recreere cu o sală de biliard, mese de poker și o cramă.

Citește mai mult  Doar îndrăgostiții supraviețuiesc
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: