Interiorul unei case de țară luminoase: designer Irina Ivashkova

Idei frumoase pentru casă: stil colonial, multă lumină, culori luminoase care accentuează bucuria de a trăi. Bogăția interiorului subliniază statutul proprietarilor, iar varietatea de culori te face să te simți în largul tău.

Casele frumoase de țară sunt ca niște cărți de vizită, reflectând principalele aspecte ale caracterului și preferințelor proprietarilor lor. Fotografia unei frumoase case de țară, la al cărei design a lucrat Irina Ivashkova, ne dezvăluie astfel de trăsături de caracter ale proprietarilor săi, cum ar fi dragostea pentru culori strălucitoare, lumină, spațiu și chiar un simț al umorului nu te vei plictisi într-o casă ca asta. În fotografia frumoasei case de la țară vedem mobilier în stil colonial, elemente de decor din lemn sculptat, tonuri calde ale pereților, țesături luminoase și modelul neobișnuit de tapițerie alb-negru al fotoliilor de lux care amintește de pielea de zebră. Totul creează sentimentul unui conac bogat, dar nu pretențios, vesel și plin de viață. Case de țară frumoase, proiecte și fotografii din care există n, vă permit nu numai să admirați interioarele luxoase, ci și să luați ceva pentru dvs. și să folosiți descoperirile originale de design atunci când vă decorați propria casă.

Proiectul de amenajare veselă a unei case de țară, realizat de designerul Iryna Ivashkova, este participant la concursul "Cel mai conceptual interior: idee luminoasă", organizat la

Proiectul designerului Irina Ivashkova concurent pentru "cel mai conceptual interior: o idee izbitoare" la

Citește mai mult  Apartament cu o cameră de zi spațioasă: designer Ksenia Yeloeva
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: