Un apartament open space transformat într-un apartament cu 4 dormitoare: Proiect de Irina Ivashkova

Atractivitatea apartamentelor în plan deschis este de netăgăduit. În primul rând, puteți crea oricâte camere doriți. În al doilea rând, aceștia pot ajusta singuri dimensiunea camerelor. Și în al treilea rând, pentru a adapta aspectul la nevoile individuale ale proprietarilor.

Planificarea rațională i-a permis designerului să creeze spațiu pentru o sală de jocuri în apartament.

Informații despre apartament: planificare gratuită în LCD "Hush" în orașul Elektrostal.

Proprietarii apartamentului: părinți tineri cu un copil.

Dorințele clientului: Adaptați spațiul pentru a găzdui o familie numeroasă.

Dispunere liberă a apartamentului.

Proprietarii apartamentului au abordat-o pe designerul Irina Ivashkova după ce au văzut o publicație a unuia dintre proiectele sale într-o revistă. Le-a plăcut în special soluția pentru camera de zi. Au visat să aibă un spațiu în apartamentul lor la fel de elegant decorat. Apartamentul în plan deschis are un living spațios combinat cu o bucătărie și o zonă de luat masa.

O abundență de oglinzi, ( chiar și ecranul cu plasmă al televizorului este elegant încadrat ), nișe vitrate, un decor art deco maiestuos dau senzația de volum incredibil, de fast și de lux.

Coridorul alungit este împărțit în trei părți cu ajutorul unor perdele textile. Pentru a mări vizual dimensiunea coridorului, pereții, ușile și fronturile dulapurilor sunt decorate cu oglinzi.

Apartamentul are două camere pentru copii. Una dintre ele este un dormitor, cealaltă.. Sala de jocuri. Acestea sunt acum separate de un perete despărțitor glisant larg. Odată cu noile adăugiri în familie, camera de joacă din apartament ar putea fi transformată într-o creșă suplimentară.

Deschiderea largă care duce în camera de zi este concepută ca un tablou. «"Cadrul" ușa este finisată cu piatră ornamentală și acoperită cu foiță de aur.

Citește mai mult  O casă frumoasă într-un sat de vacanță: cel mai bun proiect la cea de-a cincea ediție a concursului PinWin

Legătura dintre camera de zi, bucătărie și sufragerie este turcoaz ( textile, candelabru, decor ).

Punctul culminant al holului.. oglindă uriașă. În spatele acesteia se ascunde un dulap încăpător.

Loggia nu este unită cu spațiul de locuit, dar este o extensie vizuală a încăperii datorită ușilor de sticlă cu pereți întregi.

Nișe înconjoară zona televizorului. Ușile lor de sticlă, în anumite condiții de iluminare, reproduc oglinzile.

Camera de joacă- un adevărat spațiu de basm. Decorul camerei este luminos și elegant. Chiar și baloanele de aici sunt magice, realizate din vitralii astfel încât să nu se dezumfle niciodată.

Parchet laminat diagonal stabilește tonul camerei. Fiecare planșeu.. Ca o cărare într-un regat de basm, undeva duce.

Unul dintre pereții dormitorului este decorat cu un basorelief din ipsos aurit. Aveți impresia înșelătoare a unui singur perete cu multe uși.

Camera tehnică în spatele peretelui despărțitor rotunjit. O ușă, atent camuflată, duce la baia principală.

Modelul colorat din baia principală este realizat din plăci de mozaic foarte mici, astfel încât nu există margini aspre, iar tranziția tonală moale conferă modelului vivacitate și volum artistic.

Vezi mai multe modele plate

Interiorul apartamentului din proiectul implementat de proiectant Interiorul apartamentului din proiectul realizat de designer Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de un designer
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: