Lucky Izakaya Bar în Bolshaya Nikitskaya Street

Interiorul barului Lucky Izakaya, un proiect comun al lui Glenn Ballis, Ivan Kukarskikh și Bogdan Panchenko pe strada Bolshaya Nikitskaya, proiectat de Sundukovy Sisters Interior Design Studio. Designerii Irina și Olga Sundukovs ne povestesc de unde a venit ideea, cum s-au luat deciziile și care a fost rezultatul.

Provocarea

Crearea unui interior confortabil și minimalist pentru o gastronomie pan-asiatică în format Izakaya, un bar de zi cu zi. Formatul provine din Japonia și înseamnă literalmente "un loc în care să te oprești și să bei sake".

Provocarea

În spațiul restrâns al gastropubului a fost necesar să încapă 58 de locuri, dintre care 19 în spatele barului. De asemenea, au vrut să folosească cărămizi de sticlă Falconier. Trebuia să fie integrat într-un concept modern.

Ideea

Inspirați de rădăcinile japoneze ale barului, am creat un interior minimalist din punct de vedere al culorilor, decorului și materialelor, precum și soluții de design profunde și atente, care vor să fie privite și ghicite.

Soluția este

Am folosit moștenirea din vechiul sediu și am pus accentul pe plantări confortabile, texturi de lemn, materiale ascetice și naturale. Ferestre panoramice mari cu vedere la stradă. Locul principal în interior a fost acordat unui bar lung și jos. Am coborât podeaua în zona bucătăriei pentru a pune barmanii la un nivel confortabil pentru a permite clienților și oaspeților să se așeze. Plantare densă chiar lângă bucătărie, la masa de gătit și la bar, creând o atmosferă confortabilă. O altă soluție funcțională și interesantă- locuri pentru trei persoane chiar lângă barman. Barmanul și oaspeții pot comunica mai mult în acest fel.

Citește mai mult  Un nou clasic: vom lua masa pe coridor și vom face un spa în dormitor

Lemn masiv, beton gri, cărămidă, tencuială în relief de teracotă în zona bucătăriei și sticlă în acest interior am folosit un număr limitat de culori pentru a obține un fundal minimalist.

Cărămizile de sticlă falconier au fost special mate și le-am folosit pentru a construi pereții pentru băi. Iluminarea în interior – un indiciu de atmosferă pre-party. Iată cum am transformat dorințele clientului într-un obiect de artă luminos și ușor huliganic.

Am păstrat grinzile vechi cu cuie, cărămizile restaurate și o boltă fără egal, de care ne-am îndrăgostit pur și simplu. Am adăugat beton natural, pe care l-am turnat pe loc. Și pe podea.. Calcarul natural, datorită texturii sale vii și a culorii neregulate, arată ca o extensie a unui pavaj antic transferat fără probleme în interior. Datorită căldurii materialului, interiorul nu-și pierde confortul.

Focul deschis, la dorința clientului, reflectă atmosfera pan-asiatică a meniului. Ne-am "prăjit" Câteva elemente de interior Barul din partea de jos, cărămida, peretele despărțitor decorativ și chiuveta sunt înnegrite.

Rafturi deasupra barului O notă de minimalism japonez, o pagoda. Pentru a accentua scaunele neobișnuite, a fost adăugată o tendință daneză- Scaune de epocă cu istorie: un set de șase scaune de sufragerie din lemn de tec din anii 1960, cu spătare curbate și rame elegante, realizate de Kai Kristiansen, și patru scaune metalice minimaliste din Italia, de la începutul anilor 1990.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: